Гра Барбі: життя в будинку мрії

    Проходження

    Опис Гри

    Обожнюєте героїню мультфільму Барбі? Любите будувати лялькові будиночки і підшукуєте казкову гру для дівчаток? Тоді запускайте гру Барбі: життя в будинку мрії і допоможіть лялечці створити власний палац.

    У цій грі Барбі зовсім ще дівчинка. Як і будь-яка принцеса, вона обожнює розкішні вбрання і моду. Юна принцеса носить пишні сукні з масою витребеньок і бантиків. Модно заплітає волосся і одягає красиву корону.

    Вона мріє, що коли подорослішає, в її житті з'явиться милий принц. Вони зіграють весілля і будуть жити в палаці. А поки вона створює різноманітні проекти, розробляючи будинок своєї мрії. Оскільки у неї безліч лялечок, то Барбі вирішила, що збудує для них ляльковий дім, який стане потім прототипом її власного.

    Барбі, щоб побудувати будинок своєї мрії для життя, потрібна ваша допомога в грі. Запускайте гру і вибирайте модель будиночка, який будете будувати. Дівчинка хоче, щоб це був справжній палац з безліччю веж. Тепер потрібно звернути увагу на план та розміри кімнат. Потім беремо в руки олівець і від точки до точки креслимо деталі будиночка і вирізаємо ножицями.

    Тепер на платформі робимо обриси будинку і приклеюємо до них деталі. Коли будиночок готовий, ми в грі займаємося дизайном різних кімнат, щоб вони були зручними для життя. Вибирайте шпалери, меблі, картини, світильники і т. д. Якщо ви в грі все робите правильно, то Барбі радісно сміється. Обставте ванну кімнату, вітальню. Створіть модель будиночка з мрії дівчинки, який вона потім зможе вибудувати і жити в ньому з принцом.

    .