Гра Барбі народжує для дівчаток

    Проходження

    Опис Гри

    Обожнюєте лялечку Барбі? Любите гри в дочки-матері для дівчаток, в яких можна повозитися з малюками? Відчуваєте в собі задатки медика? Значить, саме час у грі для дівчаток: Барбі народжує допомогти молодій матусі зібратися в лікарню, позалицятися за нею і новонародженим малюком.

    Щаслива сімейна пара

    Барбі довгі роки чіплялася за свою свободу і незалежність. Перед тим, як вступити в шлюб і народжувати дітей, красуня спочатку вирішила реалізувати себе, як особистість. В іграх для дівчаток вона себе проявила майстринею на всі руки: стала майстерною кулінаркою, відмінною наїзницею, модним дизайнером і т. д.

    Всі ці роки дівчатка, з якими вона товаришувала, заздрили, що у неї такий раскрасавец хлопець. Кен багато разів пропонував їй вийти заміж, але Барбі відмовлялася. Вона не хотіла обтяжувати себе хазяйськими клопотами і не поспішала народжувати дітей, щоб не зіпсувати фігуру. Але з часом всі її подруги вийшли заміж і народили дівчаток. Барбі не хотілося відставити від подружок. Вони теж з Кеном одружилися, і скоро Барбі народила прекрасну дівчинку.

    Тепер вони щаслива сімейна пара. Їх дочка вже досить доросла дівчинка. Коли Барбі на день народження поцікавилася у дівчинки, який подарунок вона мріяла б отримати, то донька попросила сестричку або братика. У цій грі для розумниць дівчаток лялечка Барбі знову вагітна і збирається скоро народжувати.

    Збираємо сумку в пологовий будинок

    Лялечка народжує вже не в перший раз, але все одно їй потрібна ваша допомога. Спочатку ігри Барбі разом з донькою сидить в кімнаті. Їй потрібно допомогти зібрати необхідні речі в пологовий будинок. Коли Барбі народить, їй знадобиться в лікарні пляшечка для молока, памперси та одяг для малюка. Клікайте в грі мишкою на речі, про які думає матуся, і перетягніть їх у сумку. Потім телефонуйте 911 і вирушайте народжувати.

    Підготовка до пологів і догляд за малюком

    Далі в грі ви виступите медиком. Зробіть майбутньої матусі кардіограму, укол і т. д. Коли малюк народитися, вам потрібно буде очистити його носик від рідини, обрізати пуповину, намазати тіло маслом, зважити, сповити і т.д. Тепер в грі дайте його матусі в руки, щоб вона погодувала дитину.

    .