Гра Барбі русалка для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Любите захоплюючі одевалочки для дівчаток? Подобаються казки про загадкових русалок і модниці Барбі? Тоді запускайте гру для дівчаток: Барбі русалка і допоможіть принцесі вбратися до підводного балу. Їй потрібен тлумачний стиліст.

    Легендарна лялечка

    Цю красуню можна сміливо назвати самою знаменитою лялькою за всю історію людства. Придумала її Рут Хендлер, коли побачила, що дівчаткам хочеться грати з лялькою, що нагадує дорослу дівчину, а не з пупсами. Так у далекому 1959 році почався випуск найулюбленішою дівчачої лялечки.
    Барбі відрізнялася витонченою фігурою, красивим обличчям і була блондинкою або брюнеткою. Для неї компанія Mattel вигадала цілу біографію, нареченого, друзів, розкішний будинок і т.д.
    Барбі так полюбилася дівчаткам, що її продажі побили всі рекорди. У перший же рік було розкуплено 350 000 примірників. У наші дні, за підрахунками статистики, наданими компанією Mattel, щосекунди у світі продається 3 ляльки Барбі.
    Щоб дівчата могли розігрувати повноцінні сюжети з життя за участю Барбі, виробники розробили не тільки величезний гардероб для ляльки, але й випустили масу безглуздих речей. Наприклад, косметика, меблі, книги, машини і т. д.
    Ця приголомшлива лялька не тільки заполонила всі прилавки протягом останніх 56 років і оселилася практично в кожній дитячій, але ще і перемістилася на екрани телевізорів, комп'ютерів, смартфонів. З її участю зняли масу цікавих мультфільмів. Старі добрі казки відомих письменників, такі, як Рапунцель, по-новому зобразили в мультфільмах, але вже з участю Барбі.
    Ким тільки не була лялечка протягом своєї кар'єри телезірки і героїні ігор: принцесою, русалонькою, феєю і т. д.
    Гра Барбі русалка для дівчаток

    Принцеса підводного царства

    Щоб інтерес до цієї лялькової героїні не остигав у юних прихильниць, розробники ігор і мультиплікатори придумують все нові і нові сюжети з її участю. Так і цього разу: у грі для дівчаток: Барбі русалка перед нами чергове пригода лялечки, але в морській безодні.
    Взявши за основу кохану у дівчаток історію про русалоньку Аріель, розробники придумали нову казку, але тепер вже за участю Барбі в ролі русалки і зняли з неї мультики, а потім зробили гри. Наша розкішна лялечка змінила свої стрункі ніжки на хвіст і переселилася жити в морські глибини.
    Барбі русалка стала донькою підводного владики, а значить, морський принцесою. У підводному країні свої закони, форма правління, мешканці, свята і т. д. В казці події розгортаються наступним чином: король і його донька готуються відзначити черговий морський свято, але несподіване подією їм заважає.
    Морські мешканці поставили величезну сцену, принесли музичні інструменти для ансамблю, зробили майданчик для танців. І раптом, світло, випромінюване чарівної раковиною, згасло. Грандіозне свято під загрозою зриву, адже жителі опинилися в непроглядній темряві. Завдання русалки та її підданих: розшукати райдужних дельфінів, щоб повернути освітлення. Адже, як свідчить повір'я, тільки ці істоти здатні відновити втрачену раковиною магію. Так починається повне пригод подорож русалки та її сподвижників.

    ігри для дівчаток: Барбі русалка. Підбираємо вбрання для свята

    Будь-яка красуня обожнює вбиратися і крутитися перед дзеркалом. І не важливо — живе вона в модному мегаполісі або в підводному царстві і замість ніг має хвіст, її потяг до краси незнищенна. Ви вже зрозуміли, що мова піде про русалок? Точніше про нашої прекрасної знакомице лялечці Барбі, яка в цій грі для розумниць дівчаток виступає русалкою і донькою підводного владики.
    Гра Барбі русалка для дівчаток
    На жаль, під водою немає стилістів і показів мод, тут навіть немає модних бутиків, щоб купити собі речі. Щоб знайти вихід з цієї складної ситуації, русалочка Барбі змушена була на морському дні відшукувати вбрання в затонулих кораблях, загублені з туристичних лайнерів дамами аксесуари, прикраси та капелюшки. Так за роки своєї юності вона зібрала пристойний гардероб.
    Сьогодні в царстві велике торжество і з цієї нагоди русалоньку Барбі хочеться виглядати особливо гарно. Підберіть їй у грі красиву зачіску, колір волосся, колір хвоста, відповідний топік, прикраси, корону і т. д. Дівчина дуже розраховує на ваше майстерність стиліста і хороший смак. Не підведіть русалочку в грі.

    .