Гра Барбі: макіяж і одевалка для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Любите чарівні історії про казкових прекрасних принцес? Любите робити візаж і добре розбираєтеся в моді? Хочете взяти участь у конкурсі краси? Тоді виступите особистим стилістом і візажистом у принцеси в грі Барбі: макіяж і одевалка для дівчаток і допоможіть їй причепуритися, щоб перемогти у конкурсі «Міс Чарівність».

    Від лялечки до принцеси

    Знамениту співачку всіх дівчаток — лялечку Барбі — придумала Рут Хендлер у 1959 році, побачивши, що дівчаткам потрібна лялька-дівчина, щоб розігрувати сюжети з дорослого життя. Прототипом для Барбі взяли європейську ляльку, якою змінили макіяж і т. д.

    Барбі стала уособленням всього, про що мріяли дівчинки: ідеальна фігура, гарне обличчя, розкішні пишне волосся. З першого дня появи Барбі відразу ж виявилася лідером продажів і досі залишається першою на цьому олімпі. Щоб дівчатам було цікаво грати, для Барбі випустили друзів, родичів, нареченого, будинок, машину, меблі, одяг, косметику та інші речі. Тепер дівчатка могли грати в одягалки і робити ляльку макіяж.

    Оскільки в глибині душі кожна дівчинка мріє стати принцесою, то розробники, щоб підвищити рейтинг ляльки, придумали масу казок з Барбі в ролі принцеси. Потім за їх сюжетами зняли мультики та ігри.

    В одній з таких казок Барбі навіть вчилася в Академії принцес. Там вона вивчала мистецтво манер і макіяжу для справжніх леді, світського етикету, бальних танців і т.д. В іншій — вона була королевной підводного царства (русалкою). У третій — виступала в ролі Рапунцель. На відміну від мультиків, в іграх дівчатка могли одягати принцес і робити їм макіяж.

    Гра Барбі: макіяж і одевалка для дівчаток

    Конкурс «Міс Чарівність»

    Сьогодні в чарівній країні Гарденії між ученицями Академії принцес відбудеться конкурс на найкрасивішу дівчину. Учасниці демонструватимуть свої таланти, манери леді, вміння одягатися зі смаком і робити макіяж, зачіску і т. д. Кожній хочеться перемогти в цьому змаганні і стати кращою, тому в грі серед учасниць киплять не жартівливі пристрасті.

    У грі наша Барбі теж їде на цей конкурс, а потім і на бал. Для неї — це шанс показати себе в найвигіднішому світлі перед потенційними женихами: на конкурсі будуть присутні принци з різних королівств. Тому для Барбі дуже важливо виграти цей конкурс. Вам належить в грі Барбі: макіяж і одевалка для дівчаток їй в цьому допомогти.

    Розкішний наряд і макіяж для конкурсантки

    Барбі стоїть в подиві перед величезним гардеробом, не знаючи, що їй одягнути. «Яке плаття, зачіску і корону вибрати, щоб справити найкраще враження на журі?», — думає вона.

    У грі обдарованим дівчаткам, люблячим одягалки і створення макіяжу, потрібно проявити свої таланти стиліста і зробити Барбі справжньою королевою. Інакше принцеса не виграє конкурс. Приміряйте по черзі різні сукні, аксесуари, зачіски, поки не підберете ідеальну комбінацію. Всі елементи повинні добре поєднуватися між собою за кольором і стилем. Зробіть класний макіяж. Коли закінчите одягатися, виходьте на вулицю, натиснувши в грі іконку з пальмочкой, — там вас чекає розкішна карета.

    .