Гра Барбі на конях для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Подобається ламати голову над складанням пазлів? Любите гри про Барбі і тварин? Тоді запускайте гру для дівчаток: Барбі на конях і захоплююче проводите час за пазлами.

    Найкраща подружка дівчаток

    Мабуть, у світі не знайдеться жодної дівчинки, яка не знає про лялечці Барбі. Про цієї красивої іграшки із зовнішністю фотомоделі знають навіть хлопчики. Придумала її Рут Хендлер, коли побачила, як дівчатка захоплено грають з «дорослими» ляльками з паперу.

    Масовий випуск іграшки початку компанія Mattel з 1959 році. З тих пір ось уже 56 років лялька вважається найвідомішою в світі і стала справжньою подругою для багатьох дівчаток. Про її пригоди випустили безліч мультиків та ігор. У них вона виступає в ролі принцес, спортсменок, хазяєчок, модниць і т. д.

    Героїня ігор і мультиків Барбі володіє масою чудових якостей і талантів. Вона дуже красива, тому дівчаткам доставляє величезне задоволення наряджати її і робити їй макіяж.

    У Барбі відмінний смак і почуття стилю. У зв'язку з цим, вона часто виступає в іграх в ролі модельєра, розробляє одяг для показів мод.

    Також Барбі природжена кулінарка. Їй легко вдаються самі складні страви, і вона з радістю ділиться з дівчатками секретами їх приготування в іграх.

    А ще справжня лялечка шибайголова і екстремалка, тому обожнює різні активні види спорту. В іграх для юних дівчаток красуня Барбі часто ганяє на машинах, конях, мотоциклах, катерах і т.д.

    Гра Барбі на конях для дівчаток

    Прихильниця коней

    І все ж найбільше на світі Барбі обожнює тварин. Особливо благородних коней. Коли вона вчилася в Академії принцес, то, щоб стати справжньою світською леді, осягала майстерність верхової їзди на конях. Вона навіть брала участь у скачках.

    Прихильність до цих красивих тварин призвела Барбі одного разу в країну коней Эквестрию. У цьому чарівному королівстві живуть чудові конячки: єдинороги, пегаси, аликорны. Особливо їй сподобалося гостювати в Понивилле — містечку життєрадісних конячок поні.

    улюбленим конем Барбі став царствений Небесний Лорд. Завдяки розкішним крил, кінь може граціозно літати по ньому. А на землі він самий швидкий скакун. На чолі цієї коні підноситься витончений ріг. Барбі обожнювала чистити щіткою його білу шкірку, вибирати для нього гарну вуздечку і попону.

    Як тільки вибирається у неї можливість, дівчинка тут же відправляється в Эквестрию, щоб політати з небес на своєму улюбленому чарівному коні.

    ігри для дівчаток: Барбі на конях

    У цій грі вас чекають яскраві і захоплюючі пазли з казковими сюжетами. На них можна побачити Барбі наїзницю або ухаживающую за кіньми на фермі. Блесните умінням вирішувати головоломки і збирайте всі фрагменти в одну картинку.

    .