Гра Слитхер Іо - грати в Слизарио Іо (Слитхерио) онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Ласкаво просимо в одну з найпопулярніших ігор початку 2016 року! Після появи Агарио минуло вже більше року, так полюбилася багатьом гра почала набридати. І ось на зміну Агарио, прийшла аркада всього за декілька тижнів поширилася практично по всьому світу. Зустрічайте!

    Слитхер Во

    Онлайн гра Слитхер Йо, ще одну назву — гра Слизарио або Слитхерио (надалі ми будемо використовувати всі ці назви), представляє з себе якийсь гібрид звичайної і знайомої ще з 90 років, встановленої майже на всі телефони змійки, і вже згаданого вище, Агарио. Зазвичай схрещування двох популярних ігор не приносить істотного результату, однак не цього разу. Можливо із-за того, що звичайна змійка давно забута, а сама її ідея дуже цікава, схрещування спрацювало. Онлайн змійка стрімко набрала популярність і продовжує свою ходу по світу!

    Огляд Слитхер Іо

    Після завантаження сторінки, на головному екрані з'явиться логотип з назвою гри, а також поле для введення ніка, кнопка входу в гру і посилання на поширення гри через соціальні мережі — твіттер і фейсбук. Крім того, є посилання на офіційний сайт розробника і кнопка, яка дозволяє вибрати дозвіл графіки. Ми радимо для початку вибирати максимальний дозвіл «High quality» і якщо в подальшому аркада буде лагают, то достатньо просто перемкнути сторінку і зробити графіку поменше.

    Проте не факт що лаги пропадуть. Онлайн гра Слитхер Іо з'явилася зовсім недавно і лаги можуть бути викликані просто тим, що аркада поки ще дуже сира і вимагає доопрацювань. На щастя, завдяки популярності змійки, оновлення виходять досить часто, так що з часом більшість багів буде усунено, а розробники напевно додадуть ще й нові можливості. Для оновлення клієнта, робити нічого не потрібно, він оновлюється в автоматичному режимі. Завдяки онлайн версії клієнта грати в Слизарио можна практично на улюбленому комп'ютері і навіть на мобільних телефонах і планшетах, так як аркада практично не вимагає ресурсів

    Після введення свого логіна ви відразу починаєте грати в Слитхер Іо. Ваша мета збирати маленькі різнокольорові кульки, поступово збільшуючи свій обсяг. Ваш обсяг можна подивитися в нижньому лівому куті, а також там можна побачити свій ранг в загальному світі. Нагорі розташована дошка рекордів з максимальним обсягом, а справа внизу розташований радар, в якому можна побачити, в якій частині світу гри ви знаходитесь.

    Як грати в Слитхер Іо і набирати досвід

    Чим більше ви наберете згустків енергії, тим більше у вас буде обсяг. Коли обсяг буде становити 200-300 одиниць, ви можете вибрати одну з двох стратегій гри — або битися з іншими і намагатися забрати їх енергію, завдяки чому підрости, або мирно збирати енергію, ухилятися від інших змійок і в разі, якщо інший герой розбився, намагатися зібрати його енергію як можна раніше. Зауважте, що чим з більшим об'ємом розбився персонаж, тим більше ви отримаєте енергії.

    Також в Слитхер Іо (Слитхерио) можна пристати до заду величезною змійки і в моменти, коли вона буде прискорюватися, їсти її енергію. Великі черв'ячки наскільки величезні, що не поміщаються на весь екран грає і він не зможе побачити, що ви збираєте його енергію, а у разі якщо така змійка вріжеться, ви зможете дуже швидко зрости.

    З управлінням у Слизарио все просто — або мишка або клавіатура. Прискорення в Слитхер Іо проводиться як при натисканні на пробіл, так і при натисканні на ліву кнопку мишки.

    .