Гра Gota.io - грати в Гота Іо онлайн безкоштовно на весь екран

    Проходження

    Опис Гри

    Gota.io — напевно, одна з найпопулярніших ігор жанру Агарио. У ній вам належить вирощувати молекулу. Для того, щоб вона збільшилася в розмірах, тобі необхідно збирати різнокольорові точки. Чим більшу вагу має твоя молекула, тим сильнішою вона є. Використовуючи клавішу пробіл, ти можеш розділити її. Це дозволить тобі створити групу молекул, а значить що якщо одній з них не стане, у тебе залишиться невелика можливість вижити (якщо, звичайно, ти зможеш проявити спритність і врятуєш хоча б одну з молекул).

    Найрозумніше грати в гота іо на весь екран — повноекранний режим дозволить вам вчасно звернути увагу на наближення об'єкти, які можуть стати вашим їжею, так і смертельною загрозою. Зелені об'єкти з колючками не представляють для вас небезпеки до тих пір, поки ваша молекула не стане такого ж або більшого розміру. Однак, як тільки ви станете досить великим — вам варто бути уважним та намагатися уникати зіткнення з ними.

    Спочатку вам потрібно як можна акуратніше перевиваться по полю в пошуках корму, щоб збільшити розміри свого персонажа. А ось потім грати в гота іо онлайн стає особливо цікаво. Адже у вас вже достатньо велика молекула, здатна боротися з іншими онлайн персонажами або навіть група молекул. У цьому випадку ви з більшою ймовірністю можете захопити великі молекули інших учасників і продовжити активно нарощувати власний вагу, щоб з часом отримати можливість битися зі справжніми гігантами. Говорячи про розміри молекул, хотілося б відзначити, що більш маленькі з них пересуваються відчутно швидше.

    Гра Gota.io

    Гра гота іо — захоплюючий спосіб провести час. Ця багатокористувацька гра має на увазі, що ви повинні вибудувати схему вашої присутності на полі, щоб зайняти лідерські позиції і протриматися в грі як можна довше. Ймовірно, під час першої гри ваша загибель станеться швидше, ніж ви очікуєте, і після цього гра почнеться заново. З часом, коли ви навчитеся і звикнете до управління, у вас вийде залишатися на полі більш тривалий кількість часу.

    Гра Gota.io

    Гота іо безумовно може стати вашим улюбленим способом проведення дозвілля. Що може бути цікавіше вирощування і прокачування власної групи молекул? Грати в gota.io зручно і приємно для ока — гра розслабляє ваші очі, що не впливає при цьому на фокусуванні та уваги.

    .