Гра Bubble Shooter з кульками - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    В інтернет завантажені мільйони ігор про кульки, причому практично кожна з них, у своєму оформлення має якусь відмінну особливість. Десь кульки запускаю жаби, кролики і навіть видри, де замість самих кульок виступають ялинкові іграшки, тварини, предмети побуту і навіть інопланетяни загарбники! Такі ігри однозначно хороші для дітей, закоханих у «живу» графіком і красиве оформлення. Але якщо ви просто хочете трохи відпочити і любите стріляти кульками то чому б не почати і з класики.

    Гра Bubble Shooter є типовим представником жанру причому в ній взагалі ніяких не самобутніх змін, все стандартно на стільки, на скільки взагалі може бути стандартна подібна стрілялка. Кульки тут мають вигляд звичайних м'ячиків, без будь-яких змін і бувають 6 кольорів — червоного, жовтого, зеленого, фіолетового, синього і рожевого. Після миттєвої завантаження ви відразу ж потрапляєте в саму гру, без перегляду меню і заставок розробника. Причому, з-за своєї простоти Bubble Shooter важить всього 100 кілобайт, завдяки чому грати в неї можна практично всюди, де є навіть слабке EDGE з'єднання з інтернетом.

    Правда варто враховувати, що далеко не вся мобільна техніка може підтримувати флеш плагін, особливо це відноситься до продукції компанії Apple, а ось на android кульки повинні працювати так само як і на комп'ютері, правда все буде залежати від вашого пристрою, на самих дешевих телефонах можуть бути невеликі лаги чи пригальмовування.

    Інтерфейс і геймплей Bubble Shooter

    Але повернемося до опису інтерфейсу. Для початку нам слід вибрати його мову. Найчастіше російська вибирається автоматично, проте якщо цього не сталося, то його можна вибрати самостійно. Для цього переміщаємо курсор мишки у правий нижній кут і вибираємо в розділі пункт «RU», поруч з яким намальований Російський Прапор. Вибравши цей пункт, всі описи в Bubble Shooter стають на нашій рідній мові. Тепер ми розуміємо як називаються і інші пункти меню. У налаштуваннях нам пропонують самостійно вибрати колір поля (спочатку він блакитний), причому ви зможете вибрати абсолютно будь-який колір починаючи від темно чорного і закінчуючи неоново-зеленим! Далі йде невеликий туторіал і останній пункт-це статистика, в якій ви зможете побачити кількість своїх перемог і поразок в Bubble Shooter, а також відсоток перемог щодо всіх матчів.

    Як потрібно грати

    У лівому нижньому куті буде відображатися колір наступного кульки, а також кількість промахів, через яке з'явиться додаткова смужка. Треба зазначити, що промахом вважається будь постріл, який не призвів до знищення низки м'ячиків. щоб виграти — вам потрібно буде повністю очистити ігрове поле від кульок, у разі якщо вони опуститься до нижньої межі — то ви програли.

    .