Гра Волейбол головами на двох - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Перед вами нова частина однієї з найпопулярніших серій спортивних ігор! Перші частини великих голів, були виключно про футбол, проте в подальшому розробники з компанії «mousebreaker» в силу популярності даної серії, вирішили розширитися і в інші сфери спорту. Так з'явилася гра волейбол головами в яку можна грати онлайн на двох осіб! Також з'явилися і баскетбольний і тенісні версії!

    Гра в волейбольні голови — найбільш важка з усієї серії! Також варто врахувати, що на відміну від інших частин геймплей тут зазнав серйозні зміни. Тепер м'ячі потрібно перекидати через сітку, а за будь-яке попадання м'яча на підлогу буде даватися очко. Як правило, більшість матчів буде до 7 очок, або на час. Але про геймплеї ми поговоримо трохи пізніше, а зараз давайте розглянемо головне меню. У порівнянні з попередніми іграми, воно змінилося досить слабо, все ті ж кнопки, той же логотип, ті ж стрибаючі кульки, тільки задній фон змінили пальми і чайки. Відразу видно що місце дії тепер не стадіон, а пляж!

    У грі присутні бонуси, всього їх 3 види — позитивні, негативні і нейтральні. У разі лову зелених — будьте впевнені, що вам від цього буде тільки краще, а от якщо ваш суперник зловить червоний, то чекайте біди, жовті — впливають на геймплей змінюючи розмір і фізичні характеристики м'яча, а також додаючи нову голову. У режимі кар'єри, за традицією, вам потрібно перемогти в 10 матчах проти всесвітньо відомих волейбольних зірок.

    Геймплей

    Управління персонажем залишилося колишньому і здійснюється за допомогою клавіш стрілок і пробіл, проте правило і геймплей трохи змінилися. По-перше з'явилася волейбольна сітка, через яку ваша голова переступити вже не зможе. По-друге, у випадку якщо ви вдарите по м'ячу 3 рази поспіль і не відіб'єте його на протилежну половину поля, то переможне очко зарахується противнику ну і в третіх, у разі якщо м'яч торкнеться поля, то очко зараховується того, з чиєї подачі це сталося.

    .