Гра Вогонь і Вода 4 в Кришталевому Храмі - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Здавна люди вважали, що світ створений за допомогою чотирьох стихій: земля, повітря, вогонь і вода. Цікаво що сучасна наука знає про чотири стани речовини: твердий, газоподібний, плазма і рідке. В кожній людині є всі чотири базових елементи. Вогонь завжди був символом енергійного початку. І хоча він зігрівав і дарував світло, нехтування цим початком обіцяло катастрофу. Вода завжди була символом життя. Мабуть ці уявлення і надихнули розробників. Так на суд користувачів з'явилася гра Вогонь і Вода 4 в Кришталевому Храмі.

    Головні герої

    Основними персонажами, як і попередніх частин, є два елементи: вогонь і вода. Цікаво, що розробники кожному персонажеві присвоїли та відповідний значок:
    Символ Венери, він же єгипетський Анкх – дівчинці – воді, що безумовно відсилає до давніх уявлень про жінку, в яких втілюється безсмертя за допомогою народження дітей;
    Символ Марса – хлопчику вогню, як активного і енергійного початку, яке завжди повинен бути зрівноважений спокійною водою.

    Гра Вогонь і Вода 4 в Кришталевому Храмі

    На перший погляд, сюжет не хитромудрий. Хлопчик і дівчинка, чи то пак вогонь і вода, повинні минаючи всі пастки і перешкоди дійти до мети. Знайти вихід з заплутаного і небезпечного Кришталевого храму. І розробники гри зробили тут перший сюрприз. Ні одну кімнату храму неможливо пройти поодинці. Всі перешкоди і головоломки герої можуть пройти тільки в тісній співпраці, як би доповнюючи один одного. Таким чином в сюжеті гри чудово реалізована ідея партнерства двох почав, хлопчика і дівчинки.

    Графіка

    Картинка гри досить добротна. Наші маленькі герої, вогонь і вода, виглядають мило і навіть при тривалому проходженні не дратують. Кожен рівень відрізняється побудовою лабіринту, тому загальний фон гри так само до кінця не встигає набриднути. Анімація і динаміка персонажів вельми приємна. Єдиним мінусом, як ми вважаємо, є неможливість розтягувати картинку на весь екран (за замовчуванням дозвіл екрану 640Х480).

    Інтерфейс і управління

    Інтерфейс, як і графіка гри Вогонь і Вода 4 зроблені просто, просто, але зі смаком. Немає нічого подразнюючої і кричущого. По середині екрана, у верхній його частині розташовані годинник, що відлічує час проходження кожного раунду. У правій верхній частині екрана розташована іконка включення і вимикання звуку музики і звуку. У перших раундах їй не цікавишся, але після 10 рівнів не змінюється музичний ряд починає трохи дратувати. Хоча, можливо, це лише наше враження. Вгорі, в лівій частині, знаходиться логотип розробників, клікнувши правою мишкою по ньому ви потрапите на офіційний сайт. На ньому зможете ближче познайомитись з творцями гри, а також оцінити інші їхні проекти.

    В нижній частині екрана, ліворуч, на самому початку гри розташована іконка, що дозволяє додати гру на ваш сайт. Якщо він у вас є, і якщо ви цього хочете. Внизу праворуч, перед стартом гри є можливість вибрати мову. Є і російська, і українська. У центральній частині, внизу екрану, є можливість вибрати інші частини гри. А в процесі гри там буде розташована кнопка ігрової паузи.

    Керування персонажами досить просте:
    Дівчинка – вода управляється за допомогою клавіш: w – стрибок, A – рух вліво і D – рух вправо;
    Хлопчик – вогонь управляється стрілками на клавіатурі ← ↑ →.

    Ігровий процес гри Вогонь і Вода в Кришталевому храмі

    Суть гри, наступна: при тісній взаємодії вогню і води, пройти рівень за рівнем вирішуючи головоломки. Але це простіше сказати, ніж здійснити. На перших порах, геймплей не дуже складний. Нам як би дають освоїться. Але у другій половині проходження уже далеко не все так просто. Головоломки вже йдуть хитромудрі і відразу їх не вирішити, а годинник цокає.

    Гра Вогонь і Вода 4 в Кришталевому Храмі

    Паралельно проходження перешкод ми повинні збирати кристали, вони відповідають кольору героїв і бонусні білі. До речі, гра Вогонь і Вода 4 в Кришталевому Храмі відрізняється від інших серій наявністю порталів. Що робить її ще більш важкою і цікавою.

    Гра буде цікава як дітям, так і дорослим. Причому, краще всього грати на пару з кимось. Наприклад, батько та дитина. Гра вчить командній роботі та злагодженим діям. Вчить розумінню один одного. А інакше просто неможливо просунуться по рівню.

    .