Гра Вогонь і Вода 1 в Лісовому Храмі - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Ігрова індустрія не стоїть на місці, постійно виробляючи нові ігри. Одним з оригінальних варіантів є гра Вогонь і Вода 1: в Лісовому Храмі. Вона поєднує в собі яскраві елементи аркади і казкові пригоди і геймплей. Головними героями є яскраві Дівчинка-Вода і Хлопчик-Вогонь. Їх тандем досить незвичайний на перший погляд, але при цьому в процесі управління цими милими створіннями ви переконаєтеся в тому, що це відмінний вибір!

    Ці двоє постійно перебувають у русі, блукаючи стародавніми святилищами і розшукуючи приховані там старовинні таємниці. Вам представиться унікальна можливість зануритися в той же чарівний світ і познайомиться з трохи дивним, але дивовижним світом Лісового Храму. Це місце є пристановищем духів, як страшних і лютих, так і цілком собі добрих. Дізнавайтеся, кому поклонялися стародавні мешканці Лісового Храму, проходячи цікаві аркади!

    Особливості геймплея і його роль у грі

    Сюжет першої частини Вогонь і Вода, що оповідає про Лісовому Храмі досить цікавий. Користувачу доступна достатньо простого і зручного формату карта. Вона виглядає як велике дерево, разветвляющееся на безліч гілочок. Крім того, кожен рівень гри зовні відокремлюється від іншого, виглядаючи як камінець. При цьому форма камінчика пояснює суть рівня. Наприклад, зіткнувшись з шестикутником, варто розраховувати на завдання на швидкість. Головним героям удвох доведеться бігти з максимальною швидкістю до кінцевої мети, якою є двері, попутно намагаючись збирати діаманти. Якщо ж, наприклад, рівень відзначається камінчиком у вигляді трикутника, то доведеться стежити за порядком руху Хлопчика Вогню і Дівчатка Води.

    Гра Вогонь і Вода 1 в Лісовому Храмі

    Втім, при цьому суть рівнів залишається тією ж: вода і вогонь поступово досліджують все нові і нові місця, збираючи бонуси. Але все не так просто, адже інколи їм доводиться стикатися з різного роду складними пастками і вимагають активації механізмами. Деякі з небезпек шкодять тільки одному персонажу. Це, наприклад, лава, яка губить Дівчинку Воду, і, власне, вода, вредящая вогненному хлопчикові.

    Інші ж можуть нашкодити відразу обом, тому варто уважно придивлятися до місцевості. Наприклад, вже на самому першому рівні гравець має шанс загубити хлопців в озері зеленого кольору. Тому варто відразу включатися в пригоду і використовувати сильні сторони Вогню і Води, змушуючи їх тандем працювати на вашу користь! Гра Вогонь і Вода в Лісовому Храмі є одній з кращих ігор на двох осіб.

    Управління веселим тандемом

    Однією з особливостей даної аркади є можливість практично в рівній мірі успішно працювати над проходженням рівня як поодинці, так і в чиїй компанії. Звичайно, другий варіант значно полегшить ситуацію, оскільки один гравець візьме на себе Хлопчика Вогню, а другий — Дівчинку Воду. Таким чином проходити всі рівні можна буде в два рази швидше. Одиночна гра вимагає концентрації. Адже в такому разі, ви командуєте відразу двома персонажами. Один з них слухається рухів стрілочок, а другий кориться комбінації букв на клавіатурі. Але, навчившися, ви зможете легко проходити навіть найскладніші моменти в грі, справляючись з усіма пастками і іншими хитрощами, придуманими розробниками.

    в грі Допомогу ви можете отримати у будь-який момент. При цьому система сама автоматично оповіщає вас про нові об'єкти і особливості їх використання, наприклад. Ви постійно будете натрапляти на підказки, що значно полегшить процес реального знайомства з геймплеєм.

    Гра Вогонь і Вода 1 в Лісовому Храмі

    Яскрава і стильна гра Вогонь і Вода 1 в Лісовому Храмі популярна серед різновікової категорії. Одним з основних її переваг є те, що вона безкоштовна. Ви в будь-який момент можете пуститися в пригоди, скачавши її собі на комп'ютер або планшет. У будь-якому виконанні є щось оригінальне. Приміром, управління з планшета багатьом здається зручніше, ніж робота з клавіатурою ПК.

    Але всі версії ігор про вогонь та воду об'єднує простота установки і той факт, що при цьому вам не потрібно викачувати ніяких додаткових елементів і проходити тривалі реєстрації. Та й вона працює однаково добре на техніці будь-якої потужності, тому, навіть власники слабеньких ноутбуків зможуть насолодитися яскравим геймплеєм, зручністю і іншими перевагами, які надали користувачам розробники Вогню і Води Лісовому Храмі.

    .