Гра Вогонь і Вода 2 в Храмі Світу - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    На нашій плані існує безліч всього самого незвичайного і загадкового. І, звичайно ж, знайдеться на ній місце і для чаклунства. Чотири відомі стихії, без яких не обійтися людству — це вогонь, вода, повітря і земля. Важко уявити собі часи, в які б злі люди не мріяли захопити владу над усім світом. Захоплююча флеш гра Вогонь і Вода 2 в Храмі Світла розповідає про нову спробу лиходіїв підкорити світ і все живе на ній.

    Могутній чаклун замочив у замок світла дві стихії — в його полон потрапили Вогонь і Вода. На щастя, Повітря і Землі вдалося уникнути цієї сумної долі. Хлопчик-вогонь і Дівчинка-вода ніколи не існували поруч одне з одним. Але для того, щоб вибратися з вежі, це просто необхідно. Як бути, адже самим їм ніколи не впоратися? На допомогу повинен прийти хтось інший, і цим кимось станете ви самі. У грі вогонь і вода світлий храм є все для того, щоб вона повністю захопила вашу увагу. Про те, чому вона називається саме так, ми вже розповіли. Головні герої укладені в храмі світла.

    Особливості аркади на двох

    Якщо вам ніколи не доводилося грати в цю чудову іграшку, вам буде цікаво дізнатися деякі важливі особливості. Почати варто з персонажів, а вони яскраві, барвисті і анімовані. Справедливості заради відзначимо, що кращої цю анімацію все ж не назвеш. Але у Вогонь і Вода 2 є безліч інших сильних сторін. Наприклад, дійсно захоплюючі і навіть хитромудрі головоломки і загадки, ламати голову над якими цікаво. Ця флеш гра є продовженням першої частини розповіді про пригоди вогняного хлопчика і водяний дівчинки. Ось тільки до другої частини були додані деякі нові механізми. Будьте спокійні, все старі, улюблені і перевірені залишилися без змін.

    Гра Вогонь і Вода 2 в Храмі Світла

    Як і раніше, починати гру Вогонь і Вода 2 на двох вам належить з тренувального рівня. У вас буде чудова можливість випробувати власні сили, не ризикуючи абсолютно нічим. А от далі почнеться справжня битва зі злом за свободу. Головній героїні — воді, потрібно досягти двері з зображенням жіночого знака. По дорозі вона повинна збирати певні символи — алмази. Завдання головного героя аналогічна. Для хлопчика вогню в грі приготовані коштовності червоного кольору. Своєю двері він також повинен досягти. Ось тільки знак на ній повинен стояти чоловічий.

    Управління в грі про вогонь та воду

    Керування здійснюється досить просто і зручно. Розібратися в ньому повністю можна ще на тренувальному рівні. Скористайтеся одним з рубильників, і ви зможете привести в рух і світлові джерела, задіюючи та інші сенсори. З допомогою дзеркальних шухлядок можливо поміняти напрям, у якому рухається промінчик світла. Направте за допомогою вогню і води світловий промінь на детектор, і потрапивши на нього, ви запустіть систему. Зазначимо тільки, що мальовані персонажі протилежних стихій здатні перегороджувати дорогу променю. Повзунки у грі також є елементом управління. Пересуваючи їх у необхідному напрямку, ви зможете направити і промінчики прямо в свою мету.

    Гра Вогонь і Вода 2 в Храмі Світла

    Якщо вам здається, що флеш гра Вогонь і Вода 2 в Храмі Світла занадто проста для вас, ви сильно помиляєтеся. Адже в ній ви можете загинути, досить зробити один невірний крок. Водяна дівчинка, потрапивши у вогняне перешкоду, просто випарується як і будь-яка інша рідина. Що ж стосується вогняного хлопчика, то нескладно здогадатися, що йому страшні водні перешкоди. Потрапивши в одну з них, він просто згасне. Але є і щось, що їх об'єднує — це страх перед грязьовими калюжами. Обходити їх стороною необхідно і хлопчикові вогню і дівчинці воді. Калюжі синього кольору смертельні для вогню, червоного — для водного героїні. Темно-зелена бруд згубна для обох.

    Гра про вогонь та воду розрахована на двох геймерів. Об'єднаними зусиллями легше впоратися з головоломками. І вибратися з полону сонячного храму, зведеного могутнім чарівником. У грі є чотири види рівнів. По-перше, той, в якому немає світла. По-друге, той, де нашим персонажам необхідно обзавестися зеленим діамантом, після чого відправитися до дверей. По-третє і по-четверте потрібно показати високу швидкість, і зібрати по дорозі всі дорогоцінні камені. Ви можете бути впевнені в тому, що ця іграшкова всесвіт підкорить вас!

    .