Гра Вогонь і лід на двох

    Проходження

    Опис Гри

    Практично будь-яку справу буде приносити більше радості, якщо займатися ним не поодинці, а в приємній дружній компанії. Це стосується і комп'ютерних ігор, які здаються набагато більш захоплюючими, якщо грати в них удвох. І подорожей по загадковим місцям в пошуках скарбів, адже два друга зможуть розраховувати на допомогу напарника і зібрати набагато більше коштовностей.

    У цій грі героями стали два незвичайні істоти: крижана дівчинка-зірочка, і вогняний хлопчик-зірка. Вони спустилися на поверхню віртуальної планети, щоб разом пройти через декілька локацій і зібрати в них якомога більше коштовних камінців.

    Артефакти і небезпеки

    Сяючі кристали поділяються на два види. Червоні камені, схожі на рубіни, може взяти тільки вогненний хлопчик. Сині, злегка нагадують алмази, дістаються крижаний дівчинці. Щоб забрати коштовність в свою скарбничку, досить просто підвести до неї свого героя.

    Щоб успішно завершити рівень і перейти в наступну ігрову зону, хлопчик і дівчинка повинні одночасно опинитися біля дверей виходу. У кожному раунді буде дві – синя і червона. Гра Вогонь і Лід на двох дає для кожного персонажа окремі кнопки управління. Іноді обидва героя повинні будуть виконати однакові маршрути до фінішу, так як кристали розташовуються парами червоний-синій. Але буває, що для них продумані різні дороги – крижана дівчинка направляється до скупчень алмазів, а вогняний хлопчик збирає розсипи рубінів. Для виходу в новий етап не обов'язково збирати абсолютно всі кристали.

    Локації цієї гри можуть бути небезпечні для двох героїв. Вогонь і лід повинні уникати водойм. Зіткнення з ними призводить до переривання пригод і відновлення поточного рівня з початку. Крім цього вашим персонажам будуть траплятися різноманітні грізні істоти. Самі вони не нападають, але наближатися до них надто близько не стоїть.

    .