Гра Оптімус Прайм - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Якісно зроблена гра Оптімус Прайм представляє оригінальний клас флеш-ігор аркадно-гоночного типу. В яких потрібно не тільки швидко управлятися в їзді, але і віртуозно поводитися з гарматної гарматою, щоб знищувати величезну кількість металевих супротивників. В цій легендарній грі про боротьбу Оптимуса Прайма з безліччю копій Броула необхідно з граничною швидкість їхати по пересіченій місцевості і з несамовитою силою знищувати танки, які блокують рух і стріляють на ураження головного Автобота.

    протягом кількох днів потрібно отримувати якомога більше грошей за максимально пройдену дистанцію з мінімально витраченим на це часом. Чим більше буде знищено ворожої інопланетної техніки, тим більше коштів буде зараховано на віртуальний гаманець ігри, якими можна оплатити вибір додаткового обладнання і зброї, їх поліпшені характеристики.

    У вашому розпорядження довгоочікуваний покращений інструментарій для збільшення дистанції переміщення та вогневої мощі, форсований двигун з турбіною-нагнітачем, підвищена ємність паливного бака, збільшена обойма для встановленою гаубиці, установка з самонавідними ракетами, додаткові броньовані листи для захисту Оптимуса Прайма. Кожен з перерахованих вище елементів поліпшень для самого сильного тягача у Всесвіті можна прокачувати до семи разів. З кожним переходом обладнання і знарядь на новий, якісний рівень доводиться платити гроші, які ви отримали за вдало проведені поїздки по карті. Але гра того варта, адже противники теж стають сильнішим і хитрішим.

    Особливості ігрового геймплея

    Управління в грі Оптімус Прайм нескладна, але вимагає граничної концентрації та спритності. Стрілками вліво і вправо здійснюється рух вантажівки, а стрілками вверх і вниз можна керувати нахилом гаубиці. Стрільба проводиться натисканням клавіші пробіл. Встановлена у задній частині тягача-трансформера ракетниця наводитися на противника і виробляє стрілянину ракетами в автоматичному режимі. Ці ракети мають підвищений шкоди і величезну вражаючу вибухову силу.

    Намагайтеся потрапляти снарядами від гармати і ракетниці в передню або задню (незахищену) частину танка-трансформера для нанесення максимального шкоди. А також випускати кулі таким чином, щоб вони проходили між снарядами супротивника, тому що при зіткненні вони вибухають, і шкоди противнику не вдасться завдати.

    Для визначення попереднього нахилу гармати і дальності польоту снаряда на екрані гри з'являється червоний трикутник, який сигналізує про швидку появу ворожої техніки. Це допомагає налаштувати знаряддя в оптимальному режимі. Допоможіть Оптимусу Прайму знищити всіх Броулов і перемогти в черговий нелегкій інопланетної сутичці, яка розгорнулася на поверхні нашої чудової планети! Воюйте на стороні Світла і Добра!

    .