Гра Діп Іо - грати онлайн в Diep.io (Дипио) на весь екран безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Ця захоплююча багатокористувацька гра пропонує керувати збройними мікро-істотами і битися з персонажами інших геймерів за перевагу у віртуальній локації. І щоб почати грати в Діп Іо на весь екран, вам достатньо просто натиснути на кнопку, розташовану трохи вище. Все в цьому світі мають гармати і практично безупинно стріляють з них.

    Щоб вціліти, вам треба багато переміщатися, розшукуючи безпечні ділянки, виляти між чужими снарядами, влучно знищувати супротивників. Принагідно варто руйнувати розсипані всюди спеціальні мішені, щоб збільшувати потужність свого героя. Гра Діп іо містить чимало серверів з безліччю учасників, так що нудьгувати в ній не доводиться — тільки й дивись, щоб твій кругляш не потрапив під обстріл!

    Масштабні військові розбирання гри Diep.io

    Віртуальні мікроорганізми в цій грі зроблені схожими на мініатюрні танчики, а сама локація перетворена у велике поле битви. Тут всюди шастають вороги, бажаючі заробити бали та досвід, знищивши ваш персонаж. Стикатися з ними з самого старту ігрових пригод не варто — краще знайти тихе містечко з великою кількістю підніжного корму, щоб накопичити міць для свого героя. Таким кормом гра Дипер Іо зробила різні геометричні фігури. Вони відрізняються один від одного не тільки формою, але і своєю стійкістю до пострілів. Чим складніше зруйнувати корм, тим вище за нього буде нагорода у вигляді очок досвіду.

    Гра Діп во

    Затискайте ліву кнопку миші, щоб відкрити вогонь з своєї гармати, і досить скоро ваш персонаж перейде на наступний рівень досвіду. У лівому нижньому куті екрана онлайн ігри з'явиться меню апгрейдів, що пропонує прокачати різні характеристики персонажа. Наприклад, можна пустити ресурси на збільшення мощі його пострілів. Так ваші снаряди будуть швидше знищувати корм та наносити значно більшої шкоди ворогам. Або ж, енергія досвіду може піти на прискорення ігрового героя, щоб він швидше тікав від жорстких хижаків.

    Розвиток персонажа цим не обмежується! Гра Діп іо періодично пропонує змінити гармату. Серед з'являються варіантів будуть двох-, трьох - або навіть багатостовбурні установки. У з'єднанні з виконаними раніше апгрейдами, розумна стратегія розвитку здатна перетворити вашого героя в незламну машину руйнування.

    Гра Діп во

    Приголомшлива притягальна сила Дипио

    Як і в інших іграх, тут варто витратити час на початкове освоєння. Як переміщати персонаж, щоб не втрачати запас цілісності від незграбних зіткнень? Як не наражатися на найнебезпечніших супротивників, які не знають пощади до своїх жертв? Які параметри розвивати в першу чергу, щоб в одній ігровій сесії досягти якомога більшого рівня розвитку? Розуміння принципів гри Діп іо приходить з досвідом! Ну і звичайно, краще всього грати в Diep.io на весь екран, так як вражень при битвах таким способом, буде набагато більше.

    Також у цій забаві є дуже приємна особливість — при наступному появу в ігровій локації, ваша істота отримає частину свого досвіду з попередньої битви. В поєднанні з різними режимами битв і справді захоплюючим ігровим процесом, це робить Diep.io однією з кращих ігор в стилі агарио.

    .