Гра Трансформери Прайм мисливців на чудовиськ - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Сьогодні, ігри на тематику трансформери користуються надзвичайно високим попитом. У чому ж секрет такої популярності? Дуже просто, програми, де в ролі головних героїв виступають роботи, радують нас цілим набором позитивних характеристик і переваг. Судіть самі, кожне з них володіє своїм продуманим сюжетом, який хай і не є зразком режисерського мистецтва, але здатний з першої ж секунди залучити до себе пильну увагу, якісною графікою з гарною анімацією і чіткою промальовуванням елементів, унікальним звуковим супроводом, не тільки не відволікаючим від ігрового процесу, а навпаки – лише підсилюють його ефект. Трансформери роблять будь-яку з ігор зі своєю участю дуже цікавою!

    Погодьтеся, досить непоганий набір. А якщо додати сюди і той факт, що останнім часом дуже багато гри з даної тематики вийшли за межі одного жанру, об'єднавши в собі декілька напрямків, то питання їх популярності та актуальності відпадає сам собою.

    Гра Трансформери Прайм мисливців на чудовиськ

    Гра Трансформери Прайм мисливців на чудовиськ – ще один, гідний представник цього сімейства. У них дуже добре показана історія боротьби добра зі злом, боротьби, від якої залежить майбутнє людства і його розвиток. Тут можна стати на будь-яку зі сторін – примкнути до Автоботів і захищати світ від зла, або ж приєднатися до Десептиконів, віддавши всі свої сили на підкорення добра. У цій грі представлений дивовижний і унікальний світ, світ, в якому за зовнішньою красою ховається страх, де небезпека може підстерігати за кожним кутом. Тут немає місця зволікання і апатії, дорога кожна секунда, йде справжня війна між трансформерами Прайм – величезними роботами, і ця сутичка не на життя, а на смерть.

    Геймплей гри про трансформерів

    Ну що ж, настав саме час познайомитися з ігровим процесом трохи ближче. Десептикони накопичили величезні сили, їм набридли постійні поразки від Автоботів, і вони всіма силами прагнуть взяти у супротивника реванш. Щоб ще більше посилити свої ряди, вони закликали на допомогу могутні темні сили, втілені в стародавніх чудовиськ, які не знають, що таке страх і жалість. Це найбільш страшний і небезпечний супротивник – саме з ним вам доведеться зіткнутися в цій грі.

    Пам'ятайте, що чудовиська пересуваються дуже швидко, тому, під час полювання намагайтеся переміщати трансформерів з максимальною швидкістю, по можливості не роблячи зупинок на відкритій місцевості – велика ймовірність того, що зграя зробить спробу напасти на вас, а відбитися від такого нападу буде неймовірно складно. У грі доступно кілька місій, які відрізняються між собою як за протяжністю, так і за складністю, а також кількістю супротивників, з якими вам належить зустрітися. Звертайте особливу увагу на індикатор енергії, намагайтеся, по можливості, не допускати його обнуління, це призведе до фатальних наслідків.

    Цікавий особливості

    Гра Трансформери Прайм мисливців на чудовиськ, за успішне протистояння з противником, нагороджує головного героя різноманітними заохоченнями і бонусами. Намагайтеся, по мірі сил, підбирати все, що зустрічається вам на шляху, це істотно підвищить ваші шанси на успіх. Так, наприклад, блакитна іконка значно збільшить швидкість вашого пересування по полю, а капсула, з зеленою рідиною всередині, додасть вам життєвої енергії. Якщо ж вам попадеться зброю, радійте, це дозволить вам активувати опцію «бластер», з якої знищувати противника стає набагато легше.

    Гра Трансформери Прайм мисливців на чудовиськ

    У процесі гри, ви зможете змінювати і вдосконалювати свою зброю, правда для цього вам знадобиться опуститися на поверхню планети. Тут ви зможете і прокачати свого трансформера, збільшивши його броню і силу. Але не перестарайтеся, надлишок маси зробить вас неповоротким, і, як наслідок, більш схильним до ворожої атаки. А вона, можете бути впевнені, не змусить себе довго чекати. Не можна не сказати і кілька слів про управління. У цій грі Трансформери мисливців на чудовиськ, воно дуже просте, але разом з тим і зручне – всі дії відбуваються виключно клавішами на клавіатурі. Зверніть увагу, що у безвихідній ситуації, коли інші засоби не діють і існує реальна небезпека для життя, ви можете використовувати клавішу «Z», яка активує одну з надсекретних здібностей трансформерів.

    Що ще радує, так це інтерфейс гри, тут все продумано і немає зайвих елементів, які відволікають увагу від головного. На екрані з'являється лише те, що потрібне саме тут і зараз. Відмінне рішення від розробників. Не будемо втрачати часу, трансформери Прайм вже готові до полювання на чудовиськ. Постарайтеся позбавитися від всіх своїх недоброзичливців.

    .