Гра Трансформери 4 епоха винищення - грати онлайн безкоштовно для хлопчиків

    Проходження

    Опис Гри

    Ця історія почалася багато тисячоліть тому, на далекій планеті Кібертрон. Тут розгорнулася битва між двома кланами роботів-трансформерів: автоботамі і десептіконамі, за право володіти Вселенським артефактом Іскрою. Для одних (автоботів) — це символ Життя і Добра, а для інших (десептиконів) — це знак Смерті і неймовірна сила для знищення всього живого.

    Під час цієї війни загинуло багато роботів і був зруйнований Кібертрон, а древнє знання, укладену в Іскрі, було втрачено. Але невеликій групі трансформерів вдалося врятуватися з мертвої планети, і вони опинилися на планеті Земля. Через деякий час виявилося, що десь на планеті існують залишки Іскри, за якими вирушили і десептикони на чолі з Мегатроном. Який бажає після знаходження артефакту знищити автоботів і найголовніше — Землю. Гра Трансформери 4 епоха винищення, дає можливість вибрати бойового робота автобота Оптимуса Прайма або Бамблбі для знищення противників і звільнення планети.

    Головні герої

    Представляємо вам головних героїв місії по порятунку планети від десептиконів:

    Оптімус Прайм — глава клану автоботів. Володіє набором досконалих якостей: доброта і співчуття, благородство і чесність, мудрість і величезна фізична сила, він є носієм Матриці Лідерства. Позбавлений недоліків і не здатний ударити ворога в спину. Своїм завданням вважає захист всього живого, навіть ціною власного життя. В арсеналі Оптімус має лазерний бластер, стирає супротивників з лиця планети і вражаючої сили меч, яким можна знищити практично будь-якого десептикона з одного удару.

    Гра Трансформери 4 епоха винищення

    Бамблбі — права рука і помічник Оптимуса, третій по силі та вогневої мощі трансформер у всесвіті. Хитрий і спритний, має високий рівень інтелекту. Невеликого зросту і сили, але дуже розумний і може використовуватися як диверсант, розвідник і шпигун. Солдат з великої літери: безстрашний, відданий і хоробрий. Він оснащений вогневим електромагнітним випромінювачем і висувний трилопатевою обертається дисковою пилкою.

    У будь-якому змаганні, необхідно знати своїх суперників в обличчя. Ось вони.

    Саундвейв — десептикон невеликого зростання, потайливий і хитрий, може вдарити у спину суперника. Володіє навичками ведення бою з ріжучим зброєю.

    Скайвейк — відданий солдат Мегатрона і десептиконів. Справжній боєць, що бореться на боці Зла. Оснащений ракетами і кулеметами. Може перетворюватися в винищувач-бомбардувальник.

    Огляд гри

    Гра Трансформери 4 епоха винищення є відмінним прикладом світу 2D-платформер. Ця бегалка побудована на основі легковагих флеш-технологій. Має продуманий інтерфейс і інформативний екран місії.

    У верхній частині екрана гри Трансформери 4 розміщена панель додаткової інформації. Індикатор життя автобота, загальний лічильник очок і таймер активного захисту, що дає достатньо інформації для оптимального керування роботом-трансформером. При підборі щита із зображенням автобота ви отримуєте плюс 500 очок на рахунок і додаткових 10% життя на 90 секунд часу гри. Це допоможе вам впоратися з десептіконамі при їх кількісному переваги.

    Гра Трансформери 4 епоха винищення

    Управління автоботів здійснюється за допомогою клавіш A (переміщення вліво), D (переміщення вправо), W (стрибок вгору), Z (атака секретною зброєю), C (трансформування) і лівий клік мишкою (атака основним видом зброї).

    Цікаві особливості

    Кілька секретів та хитростей у грі про Трансформерах:

    • Щоб виробляти стрілянину в автоматичному режимі достатньо затиснути кнопку мишки.
    • Намагайтеся якнайшвидше пересуватися по сходах — це дозволить вам ухилятися від ворожих снарядів і мечів.
    • Атака секретною зброєю вбиває противника з одного удару.
    • Намагайтеся комбінувати серії ударів мечем або дисковою пилкою з лазерним зброєю — це дозволить знищувати набагато більше суперників.

    Гра Трансформери епоха винищення затягує своєю простотою і унікальністю, в неї можна грати онлайн безкоштовно — для хлопчиків це найбажаніше розвага. А портативні технологи дозволяють запускати цю гру на будь-якому комп'ютері, де є наявність браузера і встановлений флеш-плеєр. Допоможіть Оптимусу Прайму і його товаришеві Бамблбі звільнити нашу планету від «залізних» клешнею десептиконів!

    .