Гра Лего Трансформери

    Проходження

    Опис Гри

    Після великої війни, яка забрала велику кількість життів і спустошувала планету Кібертрон, на протязі багатьох тисячоліть автоботи (бойові роботи-трансформери), на чолі зі своїми доблесним лідером Оптимусом Праймом, борознили космічні простори Юниверсума. Вони шукали нове місце для житла та втрачену Іскру — стародавній вселенський артефакт, у якому криється сила неймовірної потужності. І той, хто знайде і буде володіти нею, отримає владу Світла і Добра або силу Темряви і Зла.

    І ось з'явилася надія на порятунок Світу. Оптімус і його команда, в пошуках істини прибули на планету Земля. Але злий Мегатрон і його десептикони (противники автоботів, які розв'язали війну на Кибертроне) також прибули на планету в пошуках сили Іскри. А щоб не дозволити автоботів знайти артефакт і зруйнувати маленьку планету, вони направили сюди нескінченний потік вогненних каменів, комет, астероїдів та інших інопланетних тел.

    Але для Оптимуса немає нічого важливішого ніж порятунок планети Земля — останнього форпосту оборони світлих роботів-воїнів Добра. І сам Оптімус Прайм зголосився захищати планету, він готовий пожертвувати всім заради порятунку «Блакитної планети». Гра Лего Трансформери дає можливість управляти Оптимусом Праймом в боротьбі проти вогняних тел. Керуйте Оптимусом з допомогою стрілок курсору, клавішею Z (перетворитися на робота), X (перетворитися на тягач) і пропуском. Розміщені в лівій стороні екрану гри два індикатора життєвої сили та вогневої мощі, допоможуть максимально контролювати всі дії і навички Оптимуса.

    .