Гра Рослини проти Зомбі 4 - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Це одна з найцікавіших неофіційних ігор знаменитої серії Рослини проти зомбі. Тут вас чекає безліч рівнів, захоплюючий геймплей і велику кількість модифікацій вашого персонажа. Але незважаючи на безліч налаштувань гра залишається дуже просто і зрозумілою, так що кожен зможе розібратися, що в ній потрібно буде робити.

    Гра Рослини проти зомбі 4 має інструкцію в якій розповідається про основні аспекти цієї аркади. На першій сторінці інструкції показуються три варіанти зброї. Найбільш важким в управлінні буде кабачок або його аналоги. Таким видом зброї буде дуже складно потрапляти по атакуючим вас цілям, але і шкода, що наноситься їм буде дуже великим. Перезарядка кабачків відбувається практично моментально. Другим видом зброї в грі про рослини є сині стручки гороху, стріляють поодинокими снарядами.

    Наведення на цілі у цієї зброї дуже просте, але і шкоди супротивникам відповідний. Швидкість перезарядки гармати середня, але врахуйте, що вона зможе зробити всього один постріл. Третьому видом зброї стали вдосконалені горохові стручки, які стріляють не одним снарядом, а випускати відразу багато куль. Шкоди від цих куль не дуже великий, зате ймовірність промаху менше, а вогонь можна вести відразу по декільком противникам. Перезарядка між залпами точно така ж, як і попереднього виду гармат.

    Гра Рослини проти Зомбі 4

    Далі в інструкції розповідається про те, як атакувати зомбі. Для того, щоб знищити ворога вам потрібно натиснути мишку один раз і опустити її в той момент, коли червона шкала буде на потрібній вам позначці. Чим далі вам потрібно кинути рослина, тим більше повинна наповниться червона шкала. Але це відноситься тільки до одного режиму стрільби, у другому режимі вам достатньо навести гармати на ціль і почати стріляти, поки не скінчиться червона смужка. Потім доведеться зробити перерву, поки вона не відновиться. Після навчання стрільбі, в інструкції розповідається про елементах інтерфейсу і інші особливості гри. За допомогою кнопок «1» і «2» ви зміните свою зброю, натиснувши на пробіл активуєте супер зброю, натиснувши на іконку карти — переміститеся в інший світ, а натискаючи на іконку з сонечком зможете знищити всіх зомбі на карті.

    Переходимо до гри

    Вже на самому початку гри рослини проти зомбі 4 вам дається можливість стати учасником протистояння рослин з зомбі. Ваш герой — Дейв буде знаходиться з правої частини екрану, в той час як Зомбі почнуть наступ ліворуч. Не дайте їм дістатися до себе і знищити всіх супротивників за допомогою величезного кабачка. Коли битва буде виграна вам відкриється меню поліпшення в якому можна змінити характеристики героя. Нагорі будуть характеристики персонажа — його рівень, набрані очки, досвід, кількість життів, захист і скіли.

    Гра Рослини проти Зомбі 4

    Потім можна вибрати фортеця, правда нові фортеці відкриваються по міру проходження гри. Нижче доступно по 6 гармат трьох видів, чим далі знаходиться зброя, тим сильніше воно буде бити. Ще нижче розташувалися карти на яких відбуваються битви. З правого боку ви зможете зробити свого героя сильніше і защищеннее, збільшивши кількість його життів, захист і бонус до атаки. А під пунктами модернізації розташувалися спеціальні знаряддя, які будуть відкриватися під час проходження нових рівнів.

    Чим більше рівень — тим сильніше вороги

    Нагорі поля битви показано кількість життів фортеці, поточний рівень, набраний досвід, загальна кількість досвіду, а також кнопки переходу в налаштування і знищення всіх ворогів, зроблені у вигляді квіточок. Перші рівні гри про зомбі будуть дуже простими. Від вас лише потрібно влучно стріляти рослинами не даючи ворогам дістатися до бази. Але на третьому рівні з'являться літаючі зомбі, кидаються кабачками. З їх знищенням вже можуть виникнути проблеми, але якщо ви будете покращувати персонажа, то точно впораєтеся навіть з сильними ворогами. Завдяки великій кількості рівнів, красивим картах і кількома видами ворогів, грати в рослини проти зомбі 4 дуже цікаво, навіть враховуючи те, що це не офіційне продовження аркади.

    .