Гра Трансформери 2: битва за кібертрон - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Скучили за своїми улюбленими героями? Тоді відкрийте для себе новий додаток з їх участю — гра Трансформери 2: битва за кібертрон, порадує вас довгоочікуваною зустріччю і подарує море позитивних і ні з чим незрівнянних емоцій. Даний екшен дає вам унікальну можливість раз і назавжди покінчити з усіма ворогами-десептіконамі. Для цього у вас є все необхідне, в тому числі широкий асортимент самого різноманітного озброєння і прекрасний вибір локацій.

    На самому початку гри вам належить вибрати робота трансформера. І нехай варіантів тут не так багато, як можливо б хотілося, але підібрати для себе гідну кандидатуру ви зможете без особливих проблем. І пам'ятайте, що незалежно від вашого вибору, кожен трансформер володіє унікальною можливістю – за вашим бажанням він може перетворитися в автомобіль, від витонченого кабріолета, до потужного позашляховика або вантажівки. Досить цікава і корисна опція, яка допоможе вам з мінімальними втратами подолати деякі ділянки шляху.

    Поговоримо про геймплеї

    Гра Трансформери: битва за кібертрон являє собою зразок класичної аркади, в якій вам належить багато і активно переміщатися по різних рівнях з однією єдиною метою – знищити максимальну кількість ворогів. Радує, що прицілювання і стрільба ведеться за допомогою мишки, це дуже зручно. Противник в грі вражає своїм різноманіттям, причому кожен з підвидів має свої особливості. Так, наприклад, є десептикони, здатні заподіяти вам шкоду лише в ближньому бою – розстрілюйте їх з дальньої дистанції.

    Є й ті, хто володіє зброєю – вони також досить нешкідливі і з ними легко впоратися. Найбільшу ж небезпеку несуть в собі літаючі трансформери – намагайтеся підбити їх на максимальному від себе видаленні. Втім, зробити це досить складно. На деяких рівнях битви за кібертрон, вам належить працювати з обмеженнями за часом – чим швидше ви позбудетеся від супротивника, тим більше очок заробите і можете розраховувати на активацію опції трансформування. Перетворення вашого робота в автомобіль, допоможе вам швидше подолати всі перешкоди і дістатися до кінця рівня.

    І найголовніше, тут використовується унікальна система кодів доступу, завдяки якій, вам не доведеться повторно проходити рівні. Достатньо лише ввести спеціальний код, і ви повернетеся саме в те місце, на якому закінчили гру в минулий раз.
    Пам'ятайте про бонуси – вони не тільки подарують вам кілька очок, але і допоможуть знайти додаткові можливості. Вистачить слів, пора переходити до дій. Захоплюючі дії гри Трансформери 2 чекають на вас.

    .