Гра Трансформери на двох - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    З початком жахливого бойового зіткнення, світ трансформерів став дуже небезпечним для існування будь-якої форми життя. Багато роботи били просто знищено, та причому від них не залишилося не тільки якихось шматочків, але і навіть праху. Але наш головний герой — робот-трансформер, вижив після страшного Армагедону, але його тіло було розділено на два шматочки. Верхній шматок тулуба може використовувати залізний гарпун, щоб переміщатися по повітрю. А нижній шматок має можливість стрибати на великі відстані. Робот буде використовувати ці здібності, щоб знайти свій шлях і врятуватися з планети, намагатися вижити в суворих умовах і пройти складні випробування.

    Гра Трансформери на двох досить цікава своїм підходом до управління ігрового процесу двома частинами одного робота. У неї можна грати самому або вдвох. У неї також можна грати онлайн безкоштовно на будь-якому пристрої, в якому є браузер і встановлений флеш-плеєр. Для управління ногами робота використовуються стрілки клавіатурного курсору. Стрибок — стрілка вгору, стрілка вліво і вправо — рух у відповідну сторону.

    Координування верхньою частиною тулуба трансформерів, руками і головою здійснюється клавішами W (випустити гарпун), A (поворот вліво), S (відпустити гарпун) і D (поворот вправо). Кнопка Е дозволяє з'єднати робота в єдине ціле. Це потрібно, щоб проходити складні ділянки карти, на яких неможливо переміщатися окремими частинами. Самотній робот буде вам дуже вдячний, якщо ви допоможете йому відновити свою конструкцію і врятуватися з чужої планети.

    .