Гра Барбі народжує для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Нова і надзвичайно захоплююча гра Барбі народжує для дівчаток, подарує вам шанс відчути себе справжнім стилістом для майбутньої мами. Деякі чомусь вважають, що під час вагітності жінка зовсім не думає про свій зовнішній вигляд. Насправді ж, все зовсім не так, і ця гра – найкраще тому підтвердження. Тут вам належить ознайомитися з широким асортиментом одягу і аксесуарів для вагітних і підібрати для дівчинки Барбі саме той комплект, який допоможе їй почувати себе комфортно і затишно. Ну що ж, вирушаємо за покупками.

    У сучасних магазинах представлений широкий асортимент найрізноманітніших нарядів, які здатні перетворити будь-яку вагітну дівчину на справжню красуню. Тут кожен зможе підібрати для себе найбільш оптимальний варіант. Спробуйте одягнути свою Барбі спідниці та костюми, штани або плаття, підберіть для неї прекрасне поєднання стилів і форм. Спробуйте підкреслити цікаве положення Барбі чи навпаки, приховати його від сторонніх поглядів. Розміри не проблема – в магазині є все що потрібно, головне – ваше бачення і бажання творити, створюючи по-справжньому неповторний образ. Не шукайте рад і підказок – довіряйте виключно своїй інтуїції і можливо вам в голову прийде ідея геніального дизайнерського рішення.

    Особливості гри Барбі народжує

    Пам'ятайте, що у цій грі, ви повинні не просто одягнути Барбі, якій скоро чекають пологи, але й супроводити її вбрання додатковими аксесуарами – намиста, браслети, кольє, сережки, ланцюжки та багато – багато іншого. Повірте, тут є на чому зупинити свій вибір, від представленого різноманіття очі просто розбігаються. Пробуйте, експериментуйте – невдалі варіації завжди можна змінити, а от особливо вдалі зберегти.

    Ну і в якості завершального штриха, гра Барбі народжує пропонує вам подбати про зміну стилю і про макіяж для вашої дівчинки. Зміна зачіски? Не питання. Зміна кольору волосся? Завжди будь ласка. Оригінальний і запам'ятовується макіяж? Та скільки завгодно. Ваша підопічна згодна йти на будь-які зміни та експерименти, головне – їй необхідно кардинально змінити своє життя, почати її новий етап, етап, в якому вона з'явиться молодий, впевненою в собі і своїх силах, а також надзвичайно красивою жінкою. Допоможіть їй здійснити свою мрію – подальша доля Барбі знаходиться виключно у ваших руках.

    Радує, що ця гра для дівчаток володіє дуже приємним і простим інтерфейсом, розібратися в якому зможе навіть самий недосвідчений користувач. Управління зручне, всі необхідні елементи знаходяться під рукою, шукати їх і витрачати дорогоцінний час не доведеться. Вибір необхідних елементів одягу або атрибутики для Барбі здійснюється за допомогою мишки – просто натискайте на потрібний вам об'єкт, і він відразу відкриється на екрані. Є тут і допомогу, так що в самоті ви не залишитеся. Вдалих покупок.

    .