Гра Роботи Трансформери - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Кібертрон — планета системи Альфа Центавра, батьківщина всіх трансформерів і роботів. В її надра було укладено вселенське знання, яким користувалися роботи. Але деяким трансформерам захотілося повністю оволодіти цим артефактом (Іскрою) і вони розв'язали цілу війну. В результаті чого планети Кібертрон перестала існувати, а всі її мешканці були знищені. І лише кільком групам трансформерів вдалося врятуватися, вони прилетіли на планету Земля для продовження своєї боротьби, пошуку втраченого знання і поневолення нового місця притулку. Але все це буде набагато пізніше.

    В даний момент ви воюєте на стороні автоботів і намагаєтеся захистити і врятувати планету Кібертрон від загибелі і руйнування. Гра Роботи Трансформери одна з перших 2D-платформер, в який об'єднано два режими бегалка і стрілялка. Причому переміщатися в ній можна вліво і вправо, вперед і назад. Режим гри нагадує стару добру іграшку на 8-бітних ТВ-приставки під назвою «Батл Тоадс».

    Вашій увазі представлено вісім рівнів з різними типами місцевості: від льотної платформи до млявої пустелі. На цих полях битв вам доведеться зустрітися з різного роду суперниками: звичайними роботами, міні-роботами і великими установками, які знищують все живе. Але не треба впадати у відчай! Адже в цій боротьбі зі злими десептіконамі ви будете битися разом з першими роботами, які входять в клан автоботів: Джазом та Ретчэтом.

    Джаз — дуже спритний і винахідливий автобот, майстер диверсій і неперевершений солдатів, розумний і відмінний тактик. Не буде даремно лізти в бійку. Оснащений потужним ударом рукою і дисковою пилкою. Може викликати локальні міні-землетруси.

    Ретчет — нехитрий і «прямого слова» трансформер, який славиться своїми дипломатичними здібностями, воліє називати все своїми іменами. Спритний і сильний духом робот. Оснащений ударним кулаком, міні-лазером і роторно-імпульсної гарматою.

    Особливості управління

    Управління досить оригінальне: W, A, S і D переміщення по карті, К — стрибок (подвійний стрибок), J — атака основним зброєю, L — атака спеціальним зброєю. Секретні натискання клавіш клавіатури. Підійшовши до силової установки, підніміть і киньте в супротивника її за допомогою клавіші J. При руйнуванні установки можна отримати приховане зброю (свердло, бластер, ручна гармата) або спеціальний елемент для трансформації (танк або літак). Отримавши контейнер з речовиною для трансформації можна перетворитися в танк або літак з великою вогневою міццю. Енергія життя робота в трансформованому режимі на порядок вище, ніж в режимі робота.

    А під час одночасного натискання кнопок J і L ваш робот перетворюється у обертову танкову гусеницю (для Джазу), яка змітає все на своєму шляху, або зависає в повітрі з потрійним пострілом з ракетниці (для Ретчета). Гра Роботи Трансформери дуже сподобається хлопчикам, які захоплюються світом Трансформерів. Вступите в боротьбу на стороні автоботів, врятуйте Кібертрон!

    .