Гра Трансформери 2 помста занепалих - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Так вже сталося, що у всіх попередніх боях, десептикони постійно опинялися в ролі переможених, не в силах впоратися з могутніми автоботамі, на чолі з нестримним Оптимусом Праймом. І ось, нарешті, сталося те, чого так довго чекали всі шанувальники цієї гри – настав солодкий годину розплати. Гра Трансформери 2 помста занепалих, пропонує вам унікальну можливість – ви зможете помститися автоботів за всі минулі приниження.

    На вашому боці сила, і навіть Старскрім встав під ваші прапори.
    Починається гра з того, що вам належить пройти невеликий навчальний курс, в рамках якого вам розкажуть про всі тонкощі і особливості застосування, а також познайомлять з основами управління і геймплея. Крім цього, вам буде показано, на які трансформації здатний Старскрім, з докладним описом кожної з них.

    Проходження гри

    По закінченні імпровізованого навчання, починається безпосередньо гра. На її початковому етапі, вам належить зіткнутися з досить цікавим і своєрідним противником, який представлений потужними вантажівками-роботами, з кабінами у яскраво-жовтих кольорах. Варто сказати, що впоратися з ними можна без особливих проблем – ні силою, ні розумом, ні умінням, ворог не блищить. Просто підходьте до нього на мінімальну відстань і в повній мірі задійте свою атакувальну міць.

    Розправившись з ворогом, особливо не радійте, гра Трансформери помста занепалих готує вам нове випробування – тепер вам належить протистояти більш небезпечним бійцям у вигляді зелених трансформерів, які зовні дуже сильно нагадують робота R2d2 з всесвітньо відомої саги.

    А ось тут вже доведеться повозитися, помста полеглих тим і солодка, що вимагає від учасників сутички максимальної концентрації сил і зусиль. Будьте дуже уважні – у цих воїнів дуже великий радіус дії, тому постарайтеся наблизитися до них на мінімальну відстань з максимальною швидкістю, після чого починайте атаку. Використовуйте фізичну силу, так і зброю. Таке поєднання дозволить вам досягти успіху в сутичці.

    Намагайтеся дивитися по сторонах – в грі про трансформерів дуже багато різних бонусів і сюрпризів, які не тільки піднімуть ваш статус, але і відновлять здоров'я. Ну і наостанок, кілька простих порад, дотримання яких суттєво підвищує ваші шанси в сутичці з трансформерами, помста занепалих яких не знає жалості. Отже, намагайтеся атакувати з максимальною швидкістю і не витрачайте свої удари даремно. Ніколи не залишайте противника за спиною і намагайтеся одним ударом вразити кілька ворожих солдатів. У ситуації, коли нападає два трансформера, спочатку знищіть далекого супротивника зі зброєю і після цього переходьте на ближнього-рукопашника. Ну і звичайно ж, економте сили, в кінці кожного рівня вас чекатиме сутичка з сильним і жорстоким Босом.

    .