Гра Трансформери 3 темна сторона місяця - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Ігри з трансформерами – це класичний приклад боротьби добра зі злом, сутички хорошого з поганим, прагненні до створення гармонії або вселенському руйнування. На боці добра виступають автоботи, злі сили являють Десептикони, які протистоять один одному ось вже не один десяток років, але на жаль, чи на щастя, тут з якого боку подивитися, на даний момент, жодна зі сторін не змогла отримати скільки-небудь значимого переваги над противником.

    Про серії

    Кожна з ігор про трансформерів унікальна по-своєму, але всі вони переносять нас у фантастичну ігрову реальність, реальність, де не діють звичні правила і догми, де можливо все. Саме тут і відбувається сутичка двох протиборчих сторін, які доповнені і космічними подорожами, і використанням найсучаснішого зброї, що володіє страшною силою, і запаморочливими гонками, в безплідних спробах сховатися від ворога і безліччю інших, не менш цікавих і захоплюючих опцій. Можете бути впевнені, нудно не буде нікому.

    Гра Трансформери 3 темна сторона місяця

    Гра Трансформери 3 темна сторона місяця відкриває перед нами досить безрадісну всесвіт – світ поринув у темряву, захоплені міста, в них господарюють трансформери, настала справжня темна сторона місяця. Ворог багатоликий – він може бути, як роботом, не відає, що таке жалість і співчуття, так і бездушним механізмом, таким як, літак, автомобіль, вертоліт, катер та інше. Крім цього, він має і досить значним арсеналом озброєння, що робить протистояння з ним надзвичайно небезпечним і складним. Вся надія тільки на вас і ваших помічників – автоботів. Не дайте злу поширити свій вплив і поглинути собою все живе.

    Що робити в грі Трансформери 3 темна сторона місяця

    У цій грі вам належить управляти трансформером Бамблбі – рідкісних веселуном і балагуром. Втім, ці свої якості він виявляє виключно в колі друзів, на полі бою, для нього немає авторитетів і недосяжних цілей. Перш ніж приступити безпосередньо до гри, варто турбуватися вибором необхідної амуніції, спорядження та озброєння. Постарайтеся проявити здоровий підхід, пам'ятайте, що надмірне переобтяження вашого помічника позбавить його маневреності, а недолік вогневої мощі, не дозволить вступити в сутичку з серйозним супротивником. Також, гра Трансформери 3 темна сторона місяця, пропонує вам відразу ж визначитися з рівнем складності ігрового процесу. Втім, не варто поспішати і виставляти максимальні параметри, краще діяти послідовно і поступово, пересуваючись від рівня до рівня.

    Гра Трансформери 3 темна сторона місяця

    Особливу увагу приділіть вибору локації, можливо, від цього залежить успіх всієї вашої місії. Але пам'ятайте, кожна з них містить велику кількість найрізноманітніших і хитромудрих пасток, тому, при проходженні, будьте гранично обережні. Не хотілося б, щоб бій закінчився, по суті, ще й не почавшись. Що ж, настав саме час приступити безпосередньо до гри. Починається сутичка трансформерів на одному, досить непримітному складі, в глибинах якого захований енергетичний куб. Особливу увагу варто звернути на самі непримітні і занедбані куточки – саме тут, як показує практика, і заховані найбільш значущі бонуси, зовні абсолютно не відрізнити від кристалів. Якщо ви зберете круглий червоний кристал, то зможете поправити своє здоров'я, неабияк пошарпане під лазерним вогнем.

    Про рівнях гри

    Кожен з рівнів на темній стороні місяця, містить велику кількість самих різноманітних дверей, відкрити які вам допоможе ваша зброя. Просто скористайтеся одним із його видів, і проблема вирішиться сама собою. Відкрити першу з них вам допоможе Оптис Прай, який зустріне вас в початковій точці вашого шляху. Далі вам доведеться самостійно вирішувати всі виникаючі труднощі на шляху, тут головне-не метушитися і не проявляти нервозність – тільки так ви зможете пройти цю гру максимально швидко та з найменшими втратами.

    Гра Трансформери темна сторона місяця не дуже проста, але не можна не згадати і про досить ефективну систему допомоги, яка представлена в даній грі. Якщо виникають труднощі чи питання, сміливо користуйтеся її послугами. Всього, вона, звичайно ж, не знає, але от дати вичерпні відповіді на найбільш часті питання, їй цілком до снаги. Використовуйте її і в ситуаціях, коли виникають проблеми з вибором шляху – в ній закладені найбільш безпечні і короткі маршрути для кожного з рівнів.
    Вистачить втрачати дорогоцінний час, ворог уже на порозі і тільки від вас залежить спокій і благополуччя вашого світу. Сутичка не на життя, а на смерть починається.

    .