Гра Погане морозиво 4, 5, 6 на двох: дата виходу - грати онлайн безкоштовно в інші частини

    Проходження

    Опис Гри

    Деякі ігри стають хітами, а деякі ні. І не існує ніякого алгоритму, дотримуючись якого, ви б досягли успіху. Звичайно можна скласти певний перелік критеріїв, але зовсім не факт, що після їх виконання ваша гра стане хітом. Але у деяких проектів, виходить стати успішними і без всяких правил. Просто творці вкладають у свої творіння душу. Погане морозиво — це один з таких проектів. Компанія-розробник Nitrome вклала в нього душу і у них вийшла дійсно якісна аркада. Причому популярність аркади на стільки висока, що ми навіть не сумніваємося, що вже зовсім скоро вийду нові онлайн ігри Погане морозиво 4, 5 і 6!

    У цій простій грі, вам всього лише потрібно переміщатися по квадратної території, збираючи на себе фрукти. Після того, як ви виконаєте завдання і зберете всі фрукти, ви зможете перейти на наступний рівень. Але збору фруктів, будуть заважати страшні істоти, несхожі ні на одне земне тварина. Ці істоти будуть володіти різноманітними здібностями, ну а ви повинні будете їх обдурити і зібрати всі фрукти. Вже з середини гри істоти стають настільки сильними, що пройти рівень з першої спроби стає дуже важко.

    Окремо виділимо колективний режим, завдяки чому у вас є можливість битися зі страшними істотами не поодинці, разом зі своїми вірними друзями. Причому якщо в перших двох частинах підтримуються тільки два гравці, то в третій вже чотири. Правда для битв вчотирьох від вас потрібна наявність спеціальної програми на вашому мобільному телефоні, але викачати її можна абсолютно безкоштовно. Єдиним мінусом є те, що поки підтримуються тільки телефони компанії Apple. Так як такий режим вже ввели в третій частині, вже точно можна сказати, що ігри Погане морозиво 4, 5 і 6 не лише на двох, але і теж отримають підтримку 4 гравців! А до їх появи скоріше всього додаток стане доступно і в магазині Android.

    Коли вийдуть нові частини

    За інформацією сайту Nitrome остання частина 3 з'явилася 20 грудня 2013 року, що є зовсім невеликим строком для ігрових серій. А враховуючи що дві попередні частини також виходили в грудні 2012 і 2010 рік, можна зробити висновок, що частина 4 аркади можна очікувати вже в кінці 2014 року, або в кінці 2015! Так що заходьте на цю сторінку частіше і ви точно не пропустите поява нової версії гри!

    .