Гра Фиксики на двох - грати онлайн безкоштовно пазл на двох

    Проходження

    Опис Гри

    не Дивно, що Фиксиков любить дуже багато дітей, і багато хто навіть дивляться цей захоплюючий мультфільм разом зі своїми братиками й сестричками. Що безумовно дуже корисно, адже у багатьох серіях мультфільму зачіпаються проблеми сімейних взаємин. Так що дивлячись Фиксиков разом зі своїми братиками, сестричками або друзями, діти не тільки дізнаються багато нового про пристрої оточуючих їх речей, але ще й вчаться жити зі своєю сім'єю і своїми однолітками. Але що ж робити, коли всі серії мультфільму закінчилися, а вам з друзями нічим зайнятися?

    Гра Фиксики на двох стане чудовим розвагою для компанії з кількох друзів, так і для однієї людини. Тут кожен з друзів зможе перевірити свою логіку, кмітливість і уважність, адже від вас буде потрібно зібрати цікавий пазл. Причому ви самі можете вибрати кількість шматочків пазла, які можна буде збирати. Крім того, з кожним перезапуском картинка буде розбиватися на різні шматочки, так що для кожного з гравців, її збірка буде однаково складною.

    Завдяки таким можливостям, цей пазл найкраще проходить для проведення колективних змагань. Контролюйте час на секундомірі, вибирайте вид і кількість шматочків пазла з Фиксиками, що буде впливати на складність складання і вперед! Переможе той, хто збере картинку швидше за всіх! На вибір доступно три різні картинки, так що провести змагання можна буде цілих три рази! Ну а зібравши всі картинки, шукайте інші ігри на двох на нашому сайті!

    .