Гра Вибух плазми 3, 4, 5: дата виходу - грати онлайн безкоштовно в інші частини

    Проходження

    Опис Гри

    Вибух плазми вважається однією з найпопулярніших ігор жанру стрілялок. Тут ви в режимі виду збоку керуєте персонажем, одягненим в космічний скафандр, робить його тіло більш швидким, сильним і потужним. А також, крім скафандра, ваш герой буде володіти плазмовим бластером. Стрільба по ворогам ведеться за допомогою миші, а переміщення клавіатурою. Метою стрілялки вважається повне проходження всіх доступних рівнів.

    Крім звичайного бластера, після знищення супротивників, ви зможете підбирати їх гвинтівки і ставати ще більш сильним. Завдяки тому, що плазмове зброю, кількість патронів не обмежена, так що ви можете стріляти скільки завгодно в своє задоволення. Рівні в цій грі будуть досить складними, так що вам доведеться гарненько попрацювати, щоб подолати їх всі. На сьогоднішній день доступно 2 версії гри. У першій вам належить пройти компанію, що складається з 7 місій, а в другій, крім компанії, ми отримали ще і мультиплеер, завдяки якому у вас є прекрасна можливість битися в улюблену стрілялку разом з друзями. Але коли ми зможемо грати Вибух плазми 3, 4, 5 і версії з чітами? Давайте розберемося.

    Коли вийде продовження

    За чутками, вихід гри очікується в кінці 2014 — початку 2015 року. Що ж чекати від нової версії чудового шутера? У першу чергу варто чекати поліпшення графіки, ще більш цікавий гемплей, нові можливості костюма, а також нові космічні завдання, де вам знадобиться не тільки влучно стріляти, але ще і застосовувати свої логічні здібності. Адже більшість аркад йдуть саме таким шляхом і онлайн гра Вибух плазми 3 скоріше за все буде не винятком.

    Також в новій версії гри з'явитися можливість змагатися з друзями через вже зарекомендував себе у другій частині мультиплеер. Ну а на цій сторінці, поки буде розміщена 2 частина улюбленої гри, а як тільки вийде третя, вона з'явиться прямо тут. Що гойдається 4 і 5 частин аркади, то поки нікою інформації на цей рахунок немає. Але якщо вона з'явиться, то ми обов'язково розмістимо її на цій сторінці.

    .