Гра Папа Луї 2: атака гамбургерів - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Любите захоплюючі пригодницькі бродилки про казкових світах? Завжди хотіли проявити себе героєм і битися з лиходіями? Обожнюєте кулінарні ігри про пригоди тата Луї і його кухарський команди? Тоді саме час запустити гру Папа Луї 2: атака гамбургерів і погеройствовать в фентезійних світів.

    Помста овочів

    Очікувалося, що це буде один із звичайних днів, наповнених буденними клопотами обслуговування клієнтів. Марті, як завжди, з ранку поспішав в закусочну на своїй машині, щоб не запізнитися до приходу клієнтів. По дорозі він заїхав за Ритою. У двері закусочної папи Луї їх вже чекала чергу знедолених, стражденних підкріпитися смачними бутербродами.

    Єдина та, як виявилося, фатальна риса, якої виділявся цей день — він заздалегідь був оголошений днем безкоштовних гамбургерів. Весь тиждень про це твердила реклама і плакати кафе, щоб залучити більше бажаючих на акцію.

    Папа Луї був щедрий по натурі людина і далекоглядний бізнесмен. З широти душі він любив іноді побалувати клієнтів безкоштовними гамбургерами. Тим більше, це було відмінною рекламою, окупавшей потім сторицею все безкоштовно згодовані гамбургери. Адже такі акції приводили згодом низки нових любителів смачних і ситних гамбургерів. Так приголомшливо смачно, як тато Луї, їх більше ніхто не вмів готувати в місті.

    Папа Луї 2: атака гамбургерів

    Але хто міг подумати, що звичайна акція кошмаром обернеться. Варто було Марті впустити в закусочну натовпи народу, залучених безкоштовної акцією на гамбургери, як сталося неймовірне. В закусочній відкрився портал в невідоме вимір. Звідти вискочили озвірілі овочі у вигляді величезних розлючених чудовиськ.

    Монстероидные гамбургери атакували відвідувачів і викрали їх у потойбічні світи. Але відважний співробітник папи Луї атаку гамбургерів так просто не залишить. Він схопив лопатку для перевертання м'яса для гамбургерів і кинувся рятувати відвідувачів зі світу чудовиськ.

    Порятунок друзів з вимірювання гамбургерів

    Чарівний портал переніс відважного кухаря з гри в дивовижне вимір, де мешкали живі продукти. Мабуть, коли адміністрація закусочної влаштувала акцію на безкоштовні гамбургери, а значить, спровокувала б масове вбивство їх овочевих родичів, терпіння жителів гамбургерного вимірювання урвався, і вони пішли в атаку на людей.

    Папа Луї 2: атака гамбургерів

    У грі звичні нам овочі вміли бігати, стрибати і навіть атакувати. Вони були дуже агресивно налаштовані до Марті і вбили б хлопчину. Але герой гри і сам не ликом шитий. Лопатка кулінарна в його умілих руках стала потужним зброєю проти атаки гамбургерів.

    У цій цікавій грі бродилки вам належить подолати безліч локацій, населених монстероидными овочами. Управління в грі Папа Луї 2: атака гамбургерів просте: пересувайте Марті «Вказівники», для атаки тисніть «Пробіл».

    В грі по дорозі зберіть всі грошики і сердечка для додаткових життів. Спритно вбивайте злісних овочів і величезні гамбургери кулінарної лопаткою. Звільніть у грі викрадених із закладу папи Луї відвідувачів. Вас чекає надзвичайно цікава пригода!

    .