Гра Папа Луї 3: атака морозива - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Любите фантастичні бродилки, наповнені ризиковими пригодами і яскравими враженнями? В захваті від ігор серії про тата Луї? Тоді гра Папа Луї 3: атака морозива запрошує взяти участь у нових неймовірні пригоди веселого кухаря і його співробітників.

    Папа Луї відправляється в круїз на лайнері

    Папа Луї вже давно мріяв про вражаючому відпочинку, щоб зробити кругосвітню подорож або хоча б побувати на морському курорті. Але масштабний бізнес не відпускав Луї у відпустку. Йому постійно доводилося відкривати все нові мережі кафе, стежити за вже працюючим бізнесом.

    І ось кухареві підвернувся ідеальний шанс поєднати корисне з приємним. Лайнер вирушив у тривале турне по океану і їм потрібен був хороший кухар, щоб годувати багатих пасажирів. Всі знали, що тато Луї готує в місті краще за всіх, тому саме йому запропонували відправитися в подорож. Від такої можливості гріх було б відмовитися. Так папа Луї міг продовжувати займатися бізнесом і в той же час відпочивати! У грі Папа Луї 3: морозиво кухар прихопив своїх помічників і поплив в круїз.

    Атака морозива

    Лайнер виявився просто чудовим: з комфортними каютами, просторими палубами для прогулянок. Численних гостей чекали різноманітні розважальні заходи. Папа Луї із задоволенням проводив час, поєднуючи приготування їжі з розвагами. Все йшло, як у казці.

    Гра Папа Луї 3: атака морозива

    Але раптом сталося неймовірне. Під час чергового подання в грі відкрився містичний портал, і звідти вискочили розлючені монстри. Це були величезні фрукти і величезне морозиво. Вони у люті напали на гостей. У грі монстри зв'язали кухаря, Марті і Риту. Після цього чудовиська потягли всіх пасажирів в портал. У грі вціліла тільки одна капітанша корабля. Але ця дівчина була не з боязкого десятка, тому вона схопила в грі прапорець і стрибнула в портал визволяти пасажирів з лап кровожерного морозива.

    Пригоди в країні морозива

    У грі Папа Луї 3: атака морозива відразу вам належить виступити цієї відважної капитаншей. Відкритий портал переніс героїню в грі чудове вимір. Вона упала в море і, пропливши під водою під виступом скелі, опинилася в загубленому світі, захованому від усіх.

    Тут все було з солодкого морозива. Замість звичної для нас грунту було м'ятне морозиво. А замість зеленої травички сушу покривало, наче пеленою снігу, біле морозиво. Це ж біле морозиво, наче снігом, припорошило верхівки пальм. Кам'яні брили були з заморожених ананасів і грейпфруктов.

    Щоб морозиво не розтануло від променів сонця, в цій дивовижній країні світив місяць. Містками через провалля у країні солодощів служили трубочки.

    З вигляду в грі все було так радо і гостинно, що капітан навіть не могла подумати, що їй належить витримати жорстоку атаку злих монстрів. Тільки дівчинка почала свій шлях, як їй стали попадатися агресивні сливи, злісні ананаси.

    Від атаки жителів країни морозива дівчина почала відбиватися прапорцем. Ще можна було з'їхати з солодкою гірки, збиваючи по дорозі всіх лиходіїв, немов кеглі. Також в грі можна скористатися прийомом Маріо і затоптувати монстрів, стрибаючи на них зверху. Особливо цей прийом гарний щодо літаючого відра з пропелером.

    Гра Папа Луї 3: атака морозива

    Як грати в гру Папа Луї 3: морозиво

    Щоб дівчина могла бігати, стрибати або плавати, використовуйте в грі «Стрілочки». Для атаки, тисніть «Пробіл».

    Маленькі фрукти — це ще добряки порівняно з величезним агресивним морозиво в стаканчику. Це самий підступний бос в грі. Коли його починаєш атакувати, морозиво захищається залізної каскою, одягаючи на голову відро. Але це ще не все! Зі свого укриття морозиво пуляется вогняними снарядами. Такого монстра в грі краще перестрибнути і скоріше втекти.

    Під час подорожі по країні морозива вам потрібно прагнути зібрати всі монетки. Також ретельно збирайте життя, щоб поповнити їх. Всього на проходження левела гравцеві дається 3 життя. Але під час атаки, якщо монстр завдав вам удар, життя віднімається. Щоб дійти до кінця гри, потрібно обов'язково збирати сердечка. Завдання в грі: дійти живим до кінця рівня і звільнити з полону морозива одного із заручників. Вас чекає безліч неймовірних пригод!

    .