Гра Папа Луї: піца - грати в Піцерію папи Луї онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Якщо ви любите гри з серії «Папа Луї», якщо вас зачаровує все надприродне і містика, якщо ви обожнюєте пригодницькі бродилки і досить відважні та спритні, щоб протистояти монстрам, тоді запускайте гру Папа Луї: піца і допоможіть своєму коханому кухареві, який потрапив у халепу.

    Неймовірне в піцерії папи Луї

    Піцерія Луї мирно процвітала на одній з вулиць містечка, маня натовпи голодних клієнтів. Кухар в іграх цілодобово стояв біля плити піцерії, щоб нагодувати смачною піцою всіх стражденних. Він нещадно пускав сік помідорів, рубав цибулю, шматував сир.

    І раптом у піцерії сталося неймовірне. Місяць увійшла в якусь фазу і справила магічну дію на продукти. Піци прийняли образ жахливих монстрів і стали вистрибувати з коробок, прагнучи зжерти тата і його помічників. Піцерію охопив хаос. Жахливі монстри захопили працівників і потягли в потойбічний світ.

    Порятунок вимірювання піци

    Але Луї не залишить своїх помічників в біді. Миттю він стрибнув в портал, що виник в коробці піци. У грі з піцерії він перенісся в дивовижне потойбічне вимір, де мешкали живі продукти. Всі вони ненавиділи тата Луї за те, що він їх жорстоко катував у своїй піцерії, готуючи піцу.

    В бродилки Папа Луї: піца керуйте кухарем «Вказівники», щоб стрибати, натисніть Пробіл, щоб літати, надовго затискайте «Пробіл». Беріть предмети з допомогою «Z». Щоб герой міг у грі плавати, тисніть «Z» + курсори «Вправо/вліво». Кидайте бомби по монстрам з допомогою «X». Щоб приготувати піцу з сирного монстра і укласти в коробку, тисніть вказівник «Вниз».

    .