Гра Папа Луї: хот доги - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Отримуєте задоволення від приготування їжі? Завжди мріяли опинитися в ролі кухаря, щоб смачно годувати людей? Подобаються ігри про приготуванні їжі з серії «Папа Луї»? Тоді поспішайте взяти участь у чергових кулінарних звершення великого кухаря в грі Папа Луї: хот доги.

    Закусочна для футбольних фанатів

    Папа Луї — не просто хороший кухар, він ще й беручкий підприємець. У нього приголомшливий нюх на прибуток, тому він дуже мудро вибирає «знакові» місця з масовим скупченням народу для своїх закладів.

    Так і цього разу папа Луї не прогадав. У місті розпочався новий футбольний сезон. Це означає, що фанати надовго окупують трибуни. Фанати обожнюють підкріплюватися хот догами, не відриваючись від матчів, тому папа Луї відкрив ларьок прямо на території стадіону.

    Завзятий уболівальник і кухар

    Герой гри — пропалений до кісток любитель футболу. Але от біда: на ньому закінчилися всі квитки на чемпіонат. Що ж робити? Проныру виручила кмітливість. Герой гри зауважив, що кіоск з хот догами папи Луї виходить прямо на футбольне поле, значить, з нього відкривається вид на гру. Щоб не пропустити матчів, герой гри влаштовується кухарем в закусочну.

    Але папа Луї дорожить репутацією своїх закладів, тому за халтуру платити гроші не буде і швидко вижене ледаря. Доведеться навчитися поєднувати роботу з захопленням. Відразу у грі вам покажуть майстер-клас з обслуговування відвідувачів і приготування хот догів.

    На робочому місці

    І от в кафе завітав перший голодний клієнт. Уважно прийміть у нього замовлення. Тепер в грі вирушайте смажити сосиски для хот дога на грилі. Слідкуйте в грі за ступенем готовності. Коли вона буде готова, перемикайтеся в грі у розділ створення хот дога. Покладіть в хот дог інгредієнти, які побажав клієнт: салат, гірчицю і т. д. Готуйте у грі якісно, інакше клієнт не захоче платити за їжу.

    .