Гра Папа Луї: цукерки - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Обожнюєте солодкі і смачні цукерки? Любите готувати солодощі на свята? В захваті від ігор про веселому кулинаре з золотими руками татові Луї? А хочете навчитися готувати улюблені льодяники і карамельки? Тоді папа Луї бере вас до себе в підмайстер. Запускайте гру Папа Луї: цукерки і приступайте до нових обов'язків в його черговому кафе.

    Магазин цукерок папи Луї

    Папа Луї — блискучий кухар, про який створено безліч ігор. Немає страви або десерту, яке він не вмів би готувати. Причому він готує так, що пальчики оближеш. Слава про його надзвичайно смачних страви гримить на всі казкові світи. Кожен день в його закладу стікається все більше і більше клієнтів, щоб смачно поїсти.

    Але крім кухарських талантів папа Луї ще й мудрий бізнесмен. Він нюхом чує, що потрібно клієнту і створює ідеальні умови, щоб надати бажане. Наприклад, ресторатор визначив, що краще не створювати універсальні кафе з безліччю страв, а спеціалізовані, акцентовані на якесь одне. Адже скільки людей, стільки й уподобань.

    З ігор можна помітити, що у батька є піцерія — для фанатів піци, гамбургерная — для шанувальників величезних і ситних гамбургерів. Для любителів хот-догів Луї відкрив кафе, в якому готують тільки хот-доги.

    А ще у нього є закусочна, акцентована на шанувальників солодких пончиків. В ній продаються пончики будь-яких видів. Для клієнтів, які без розуму від морозива, тато відкрив бар, в якому продається морозиво на будь-який смак. А ще у кухаря є кафе, в якому можна скуштувати найкращі у всьому світі кекси.

    Але папа Луї не зупиняється в іграх на досягнутому. Він продовжує відкривати все нові і нові заклади, які одних годують улюбленими стравами, а іншим надають роботу.

    Гра Папа Луї: цукерки

    Луї вже давно мріяв відкрити магазин, в якому продавалися цукерки. Адже в його місті живе так багато дівчат, які без розуму від цукерок. Але ресторатору не хотілося продавати цукерки чужих кондитерських фабрик, адже всю продукцію для своїх закладів він готував особисто.

    І ось, нарешті, грандіозна ідея переросла в реальність: в самому центрі міста тато відкрив магазинчик з продажу цукерок. На кухні магазинчика тато готує фірмові льодяники і карамельки за секретним рецептом. Цукерки так гарні, що спровокували неймовірні черги. Кухар збирається брати співробітника, тому що сам вже не управляється.

    Виготовлення цукерок

    Якщо ви обожнюєте цукерки і кулінарну справу, то знаменитий кухар запрошує вас стати співробітником його магазину в грі Папа Луї: цукерки. Відразу, щоб ви навчилися правильно готувати цукерки, папа Луї залишив для вас детальну письмову інструкцію.

    Отже, що ж вона говорить. По-перше, цукерки у тата Луї є на будь-який смак. Відразу, приступаючи до виготовлення цукерки, задайте їй форму. Цукерка може бути круглої або мати форму сердечка. Щоб вибрати форму цукерок, просто натискайте мишкою на потрібний варіант і перетягніть під трійку з фруктів.

    Три види фруктів в кружечках вказують, які фруктові сиропи є в наявності для заповнення цукерок. Льодяники, як правило, мають подвійний смак, тому для їх виготовлення натискайте спочатку на один фрукт, потім на інший. Так в цукерку потрапить два види сиропу. Наприклад, цукерка в грі вийде полунично-апельсинова.

    Щоб дитині було зручно їсти льодяник, цукерку треба насадити на паличку. Мишкою тримайте паличку до цукерці. Тепер цукерку треба упакувати і зрадити продукції презентабельний вигляд.

    Гра Папа Луї: цукерки

    Вибирайте в грі один з трьох видів кульочки і перетягніть їх мишею на цукерку. Тепер натискайте на стрічку, вподобаного кольору. Гра сформує бантик. Бантик перетягніть до цукерці. Все — смачна і красиво упакована цукерка готова.

    Зробіть побільше таких солодощів в грі Папа Луї: цукерки і виходьте за прилавок магазину торгувати. Там вже зібралася черга дітвори. Видавайте їм цукерки, які вони хочуть. Якщо ви все робите правильно, то клієнти заплатять вам грошики і каса в грі швидко наповниться доходами.

    Коли всі цукерки розкуплені клієнтами, повертайтеся на кухню ігри і створюйте нові льодяники. Намагайтеся робити якомога більше різних варіантів: різного смаку, з різнобарвною упаковкою та яскравими бантиками. Так ви зможете догодити всім клієнтам.

    .