Гра Кафе папи Луї для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Обожнюєте солодку випічку? Подобається куховарити на кухні? Завжди мріяли стати кондитером? Любите гри про кафе папи Луї і підшукуєте цікаву гру про готування для дівчаток? Тоді гра Кафе папи Луї для дівчаток запрошує вас виступити кондитером в закладі знаменитого кухаря.

    Новий персонал

    Відразу у грі вам необхідно визначитися, яким героєм ви хочете виступати. Можна взяти бравого хлопця Тонні. Але для дівчаток буде куди цікавіше вибрати собі персонажа дівчину. У меню якраз є брава скейтерша. А ще гра пропонує проявити фантазію і створити власний варіант персонажа.

    Тепер переходимо в гру. В цей раз спритний кухар папа Луї зробив собі кафе в парку атракціонів. Тут завжди натовпи відпочиваючих хлопчиків і дівчаток, які хочуть підкріпитися чимось смачненьким. Загалом, кухар, як завжди, не помилився у виборі місця.

    Дівчинка, яка виступає героїнею гри, теж приїхала покататися на знаменитих американських гірках літаючих ніндзя. Але атракціон закрили на ремонт до наступного сезону і гроші за квитки їй не повернули. Дівчинка скейтерша дуже засмутилася. Але добрий тато Луї знайшов спосіб допомогти. Він запропонував дівчинці підзаробити в його кафе.

    Випічка пончиків

    В цей раз заклад папи Луї спеціалізується на випічці пончиків. В парк кататися приходить багато дівчаток і хлопчиків, а вони обожнюють солодкі пончики. Нової співробітниці потрібно освоїтися в кафе, а ваша задача в грі: їй в цьому допомогти.
    Гра Кафе папи Луї для дівчаток

    Відразу папа Луї навчить дівчинку правильно все випікати, щоб пончики виходили смачними. Дивіться у грі майстер клас і дотримуйтесь його рекомендацій, щоб потім клієнти кафе залишилися задоволені вашою куховарством.

    Навчання закінчено і пора обслуговувати першого клієнта кафе. Всі дії в грі Кафе папи Луї для дівчаток здійснюються мишкою. Клацаючи на ордер, приймайте замовлення. Потім вирушайте на кухню кафе возитися з тестом, випічкою та декоруванням пампуха.

    Слідкуйте в грі, щоб пончики оптимально прожарювалася: сирі або горілі ніхто не стане їсти. Далі, дотримуючись побажань клієнта, поливайте випічку шоколадом або посипайте пудрою і т.д. Якщо ви зробили все правильно, то клієнт буде задоволений, і щедро вам заплатить.

    Гроші, які отримає дівчинка у вигляді зарплати, витрачайте на модернізацію обладнання кафе, окраса його інтер'єру. Все це допоможе вам в грі зробити свою роботу більш продуктивною, щоб кафе папи Луї для дівчаток процвітало.

    .