Гра Папа Луї: кекси - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Обожнюєте поласувати солодощами? Захоплюєтеся кондитерським майстерністю? Готові годинами чаклувати над створенням десертів? Татові Луї якраз потрібен закоханий в кулінарію співробітник! Запускайте гру Папа Луї: кекси і проявіть свої таланти кондитера за створенням десертів для кафе.

    Новий співробітник кондитерської

    У тата Луї не вистачає сил обслуговувати всіх своїх клієнтів. Щоб вивільнити собі час для відкриття ресторанів, він вирішив взяти собі в грі помічника. З училища кондитерів йому порекомендували хлопчини для практики. Коли папа Луї повертався з новим працівником у своє кафе, потрапив в аварію. В їх авто врізалася машина, якою керував недосвідчений водій. Новий кулінар підняв скандал і став вимагати гроші на ремонт. Але у молодика не було грошей.

    Папа Луї славиться на весь місто своєю доброю і щедрою душею, тому він запропонував хлопцеві відпрацювати ремонт машини в його кафе. Так у нього з'явився новий кухар для приготування кексів.

    Трудові будні кондитера

    Робота співробітника кафе нелегка. Якщо заклад невеликий, то одній людині доводиться виступати і в ролі адміністратора, і в якості кухаря. Щоб тягнути таку навантаження, в грі потрібно бути найспритнішим, а щоб смачно годувати клієнтів чудовими кексами, необхідно обожнювати кулінарну справу.

    Ця аркадна гра пропонує вам спробувати навчитися готувати чудові кекси папи Луї і проявити себе вправним бізнесменом, щоб привести кафе до процвітання. Оскільки папа Луї дорожить репутацією свого закладу і клієнтами, то відразу в грі покаже вам, як правильно приймати замовлення і готувати кекси.

    Виконайте в грі всіх його рекомендацій і клієнти пальчики оближуть від ваших кексів. Запам'ятайте: якщо клієнти в грі виявляться задоволені вашими кексами, то добре заплатять, а якщо десерти їх розчарують, то не бачити вам доходу.

    .