Гра Папа Луї 3: картопля фрі

    Проходження

    Опис Гри

    Подобається готувати? Подобаються ігри з кулінарної серії «Папа Луї»? Хотіли б спробувати свої сили в приготуванні картоплі фрі на замовлення? Тоді знаменитий кухар запрошує вас попрацювати в його кафе в грі Папа Луї 3: картопля фрі.

    У цій грі рок-музикант повертався з концерту і зупинився перекусити картоплі фрі в закусочній Папи Луї. Поки він обідав, злодії вкрали всі його інструменти. Купити нові у хлопця не було коштів. Тоді добрий і щедрий Папа Луї вирішив прийти на виручку музикантові. Він запропонував хлопцеві попрацювати в його кафе, щоб заробити грошенят на інструменти.

    Ваша задача в грі: допомогти музикантові впоратися з новою професією, щоб не підвести надану йому Папою Луї довіру. Щоб хлопцеві було легше освоїтися, Папа Луї відразу покаже в грі, як потрібно обслуговувати клієнтів, готувати гамбургери та картоплю фрі. Уважно запам'ятовуйте послідовність дій.

    І ось перший клієнт! Він хоче скуштувати знаменитої картоплі фрі Папи Луї. Беріть замовлення і вирушайте в грі на кухню. Уважно складіть гамбургер, враховуючи всі побажання клієнта. Тепер приготуйте картоплю фрі. Якщо ви зробили роботу неакуратно, погано прожариться картоплю фрі і т.д., то клієнт буде злитися і мало заплатить. Зароблені кошти витрачайте на модернізацію обладнання.

    .