Гра Папа Луї: гамбургери

    Проходження

    Опис Гри

    Обожнюєте повозитися на кухні над створенням смачних закусок? Фанатеете від гамбургерів? В захваті від ігор з серії «Папа Луї»? Завжди мріяли відкрити власний Макдональдс? Тоді гра Папа Луї: гамбургери запрошує вас спробувати свої кухарські таланти в закусочній.

    Одразу в цій кулінарній грі вам необхідно вибрати кухаря, яким ви будете виступати. Це можуть бути пустотливі хлопчини або солідний вусань. І ось вашому героєві гри приходить повідомлення з закусочній «Папа Луї» про те, що він виграв приз. Хлопець часто поїдав в закусочній Папи Луї гамбургери. Один з них переміг у розіграші. У грі хлопчина швидко побіг отримати приз. Але, як виявилося, у вигляді нагороди його удостоїли честі працювати в кафе папи Луї.

    Допоможіть в грі нового поваренку зарекомендувати себе відмінним працівником. У перший день практики гра проведе курс, як приймати замовлення і обслуговувати відвідувачів.

    Вам належить в грі стояти за барною стійкою закусочної папи Луї і обслуговувати голодних клієнтів. Спочатку приймайте замовлення на гамбургер. У кожного клієнта свої переваги і всі їх потрібно врахувати при приготуванні гамбургерів, інакше вони не захочуть платити, що призведе до розорення кафе. Формуйте на кухні гамбургер з інгредієнтів, зазначених у списку, з допомогою мишки. Якщо ви все робите правильно, то отримаєте хорошу оплату.

    .