Гра Барбі на двох для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Захоплюєтеся модою і красою? Годинами можете проводити час за макіяжем? Шалено любите одевалочки про Барбі? Підшукуєте класну гру, в якій можна позмагатися з подружкою в умінні робити макіяж і наряджати ляльок або весело пограти вдвох? Тоді гра Барбі на двох для дівчаток стане для вас справжньою знахідкою. Запускайте і цікаво проводите час за улюбленим хобі з подругою.

    Канікули в селі на двох

    Гра перенесе нас у часи, коли Барбі була ще підлітком. Вже тоді дівчинка була дуже товариською і мала багато подруг. Вони влаштовували змагання на двох: хто швидше прибере свою кімнату, посмажить млинці, посадить квіти на грядці, збігає за продуктами для мами.

    Зараз настали літні канікули і всі її подружки роз'їжджаються по курортах, таборів або по селах до бабусь, щоб провести літо на природі. Краща подружка Барбі запросила удвох поїхати погостювати на все літо до бабусі і дідуся в село. Там чудова природа. Барбі ця ідея дуже сподобалася. Дівчата збираються на двох влаштовувати запливи в місцевій річці, ходити за грибами, малювати картини, скакати на конях.

    Підбираємо вбрання для дівчаток

    На природі потрібні більш прості, практичні і зручні речі, ніж у місті. Адже дівчатка збираються бігати, стрибати і т. д. Також тут немає асфальту для високих шпильок. Але при цьому юним модницям навіть у селі хочеться виглядати красиво і стильно.

    Вирішите з подругою, хто буде наряджати Барбі, а хто її подругу і приступаємо до гри на двох. Спочатку опрацюємо образ подруги. Заходьте по черзі в різні меню макіяжу і підбирайте їй колір очей, накладайте тіні, рум'яна, фарбуйте губи. Далі займемося одягом і зачіскою.

    Гра Барбі на двох для дівчаток

    Тепер на двох з подругою нафарбуйте і нарядите Барбі для відпочинку на природі. Поекспериментуйте з різними квітами очей, волосся, спробуйте, які тони косметики підуть їй найбільше. Потім підберіть їй красиву заколку у волосся, плаття, взуття, сережки та намиста. Якщо ви підійдете до справи зі смаком, то навіть у селі дівчинки будуть виглядати красунями.

    Як грати

    У гру Барбі на двох для дівчаток можна грати по-різному. Ви можете нарядити і нафарбувати двох дівчат особисто або разом з подругою вибрати кожен собі персонажа і прихорашивать їх по черзі. Також буде цікаво влаштувати змагання: одного і того ж героя нафарбувати по черзі, а потім порівняти результати. Перевірте, у кого вийде гарніше нафарбувати Барбі.

    Всі дії в цій захоплюючій грі одевалка для дівчаток про лялечці Барбі, розрахованої на двох гравців, які здійснюються за допомогою мишки.

    .