Гра Барбі: зачіски для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Любите возитися з волоссям, укладаючи їх у зачіски? Мрієте стати перукарем і присвятити себе краси та стилю? Тоді Барбі потребує вашої допомоги. Запускайте гру Барбі: зачіски і допоможіть красуні створити надзвичайний образ для вечірки.

    Вечірка до Дня Святого Валентина

    Сюжет гри переносить нас в передсвяткову атмосферу і метушню. Наближається головне свято для всіх закоханих — День Валентина. Всі намагаються відзначити цей день по-особливому і Барбі не виняток.

    У неї дуже багато друзів і приятелів, а також є коханий наречений Кен. По натурі Барбі дуже весела і життєрадісна дівчина, тому обожнює всякі галасливі вечірки і модні тусовки, щоб блиснути своїми нарядами.

    Тому Барбі запросила всіх на вечірку на честь Дня Закоханих в нічний клуб. Тепер, оскільки дівчина обожнює завжди бути в центрі уваги і вражати всіх своєю красою, треба класно вбратися для вечірки, а наша задача в грі Барбі: зачіски: їй в цьому допомогти.

    Гра Барбі: зачіски

    Зачіска

    Отже, як ми бачимо на заставці гри, дівчата зробили масштабний шопінг і тепер біжать додому приміряти вбрання і створювати зачіски для прийдешнього святкування. Барбі теж зайнялася приготуваннями. За цей час вона перепробувала стільки різних зачісок від різних кутюр'є, що у неї вже не вистачає фантазії. І, тим не менш, їй хочеться хлопців чимось здивувати. Тому, знаючи про вашу відмінний смак і вміння управлятися з волоссям, вона пропонує вам в грі виступити її стилістом.

    у грі У неї розкішне біляве волосся. Для перукаря це відкриває широкі можливості для створення зачіски. У самому верхньому меню — в іконці «червоне сердечко» — представлений широкий вибір зачісок на будь-який смак. Тут є асиметричні, гламурні, кокетливі і т. д. У грі для красуні Барбі можна вибрати зачіску з прямими розпущеним волоссям або з хвилястими до лопаток. А можна по-королівському підібрати їх у мушлю. З такою зачіскою Барбі буде виглядати, як справжня принцеса, тільки без корони.

    Макіяж

    Тепер для створення нового образу, підберемо для Барбі в грі кольорові лінзи, щоб змінити колір очей. Далі перейдемо до макіяжу. В іконі «Синє серце» приховано безліч наборів тіней. Натискайте по черзі на кожен — і у Барбі на повіках будуть з'являтися різні комбінації тіней. Тепер накрасим губи. Вибирайте різні кольори, щоб підібрати той колір губ, який зробить особа цікавіше і краще підійде до тіней і зачісці.

    .