Гра Русалонька Барбі 2 для дівчаток

    Проходження

    Опис Гри

    Якщо ви любите лялечку Барбі і підводних світ, тоді не пропустіть шанс взяти участь у її морські пригоди в грі для дівчаток: русалонька Барбі 2.

    Ця гра малює нам красиву казку про те, що, якщо у вас добре серце, ви не лінуйтеся робити добрі вчинки і допомагати ближньому, то навіть найбожевільніші мрії можуть збутися. Дівчинка Барбі обожнювала казки про чарівному підводному царстві. Її улюбленою героїнею була русалочка Аріель. В глибині душі вона завжди мріяла побувати в ролі русалочки і пожити під водою. Їй хотілося познайомитися з морськими мешканцями, помандрувати просторами океану, знайти скарби.

    І ось одного разу, коли вона гуляла по парку, то побачила фею, яка потрапила до павутиння павука. Дівчинка врятувала фею, щоб її не з'їв павук. В подяку фея запропонувала виконати одне бажання. Барбі сказала, що хотіла б на день перетворитися в русалку і пограти під водою. Фея виконала її мрію.

    Гра переносить нас в яскравий і неймовірний світ підводного царства. Тут багато строкатих риб, равликів і інших істот. Барбі вже перевтілилася в русалку. Для дівчинки важливо красиво виглядати, як улюблена русалочка, тому допоможіть Барбі причепуритися в грі. Підберіть розкішний хвіст, гарну кофточку, дивну зачіску, барвисті прикраси. Коли закінчите з гардеробом, переходите грати з перлинками. Русалочці потрібно все знайти і зібрати. Клацайте по перлині мишкою і перетягніть в раковину. Буде весело!

    .