Гра Два крила 2 на двох - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Герої цієї гри – казкові хлопчик і дівчинка. Вони немов два крила, які діють синхронно, підтримуючи політ однієї птиці. Обидва персонажа повинні зберігати гармонію у своїх вчинках, допомагати один одному, прагнучи разом досягти єдиної мети. Гра Два крила 2 на двох гравців передбачає управління хлопчиком і дівчинкою з однієї клавіатури, тому для віртуального пригоди варто запросити до комп'ютера другого геймера.

    Як важливо думати не тільки про себе!

    Жанр парних ігор дуже корисний і цікавий. Він показує гравцям, наскільки важливо залишити в стороні егоїзм і почати думати не тільки про свої бажання, але й про прагнення оточуючих людей. Коли ви керуєте хлопчиком або дівчинкою в цій грі, вам треба постійно стежити за успіхами партнера. Адже навіть просто пройти далі по локації не вийде, якщо другий персонаж застряг біля якоїсь пастки. А в деяких ситуаціях один герой і зовсім не здатний просунутися вперед, так як потрібно активну участь товариша в подоланні перешкоди.

    Турбота про другому гравцеві може полягати в очікуванні, поки партнер впорається з тими ж труднощами, які вам вдалося пройти швидше. Наприклад, у грі Два крила 2 на двох регулярно зустрічаються лазерні промені, що пронизують простір перед героями. Треба дочекатися, поки вони вимикаються, щоб рвонути вперед. Дуже небезпечно бігти, не дочекавшись одного – від цього або в нього, або у вас не залишиться простору для безпечних маневрів.

    Гра Два крила 2 на двох

    Спільна гра – це також точна синхронізація дій. Наприклад, стрибаючи через провали, дно яких вистелено гострими шипами, хлопчикові і дівчинці часто треба використовувати проміжну опору. Це платформа, підвішена лише за одну мотузку, і коли ігровий персонаж її стосується, опора починає сильно розгойдуватися, стаючи дуже небезпечною. Якщо обидва героя здійснюють стрибок на таку опору одночасно, їм легше безпечно дістатися до наступного берега.

    один одному Допомогу частенько пов'язана з тим, що один з героїв отримує додаткові здібності. Так, дівчинка підхопить в одному з рівнів артефакт подвійного стрибка, чому навчиться підскакувати в повітрі і забиратися на високі платформи. Щоб хлопчик зміг приєднатися до неї, для нього треба зіштовхнути вниз коробку-підставку.

    Захоплююча гра і користь для мислення

    Гра Два крила 2 на двох відрізняється від інших забав подібного жанру своїми великими локаціями. Якщо в популярній серії «Вогонь і вода» ми з самого старту гри бачимо весь рівень з його перешкодами і супротивниками, то в Двох крилах нам належить відкрити для себе невідомі закутки віртуального світу, розвідати потайні ходи, відшукати приховані коштовності, зрозуміти місце розташування дверей виходу.

    Подібні комп'ютерні ігри не тільки захоплюють захоплюючими пригодами, але і дають привід для розвитку здібностей мислення. Адже тут доводиться планувати дії заздалегідь, охоплюючи поглядом ситуацію на екрані і припускаючи, як треба вчинити з доступними об'єктами, як подолати перешкоди.

    .