Гра Пригоди на двох

    Проходження

    Опис Гри

    Для ведмедів похід по лісі за медом стає справжньою пригодою! В дорозі їх чекає безліч перешкод, які вдається подолати лише злагодженими діями. Ведмідь тато добре знає, де в лісовій частіше можна знайти вулики і показує шлях своєму синочкові. У малюка також є унікальні здібності, без яких двоє ведмедиків не змогли б поласувати солодкою смакотою.

    Гра Пригоди на двох пропонує управляти ведмедями одночасно з однієї клавіатури. Щоб пройти всі рівні, вам треба допомагати один одному і розумно планувати свої дії. Дорослий ведмідь дуже сильний і здатний зрушувати зустрічаються на дорозі булижники. Це буває необхідно, щоб відкрити прохід для малюка, який без допомоги тата не зумів би підійти до вулика. А маленький ведмедик дуже легкий і тому прекрасно стрибає. Він підіймається на високі опори, щоб зібрати там бонусні зірочки. Або навіть перестрибує через великі перепони, щоб на протилежній стороні активувати який-небудь механізм допомогти татові теж просунутися далі.

    У грі немає обмеження по часу, зате пропонується виконати супутню місію – зібрати всі золоті зірки, розташовані на рівні. Збір бонусів ніяк не позначається на ігрових пригоди двох ведмедів, зате вони враховуються у фінальній таблиці результатів. Чи зможете ви пройти всі раунди ігри і зібрати в них максимум зірочок?

    Для проходу в нову лісову зону треба одночасно підвести ведмедів до вулика. Від цього на ньому з'являться контури двох ведмежих голів.

    .