Гра Бігалки на двох

    Проходження

    Опис Гри

    Герой цієї гри влаштував для себе тренування у своєрідному паркур – він що є духу біжить по дикій місцевості, перевіряючи наскільки чітко йому вдасться долати перешкоди. Звичайно, команди різним діям даєте йому ви! Коли попереду видніється провал, скупчення колод, грязьова калюжа або щось подібне, вашому персонажеві треба підстрибнути, щоб перескочити небезпека. Якщо ж з'являється низько висить гілка, то герою бігалки слід пригнутися. Особливо складно реагувати на атаки рухомих суперників, таких, як бджоли. Вони деякий час літають на віддалі, а потім різко атакують. А бігунові треба ухилитися від цього нападу.

    Гра Бігалки на двох має також парний режим, в якому обидва персонажа біжать по однаковій дистанції і управляються з одного комп'ютера. Якщо в одиночному забігу гравцеві пропонується встановлювати свої рекорди відстані, а потім самому ж їх покращувати, то в бігу на двох виходить визначати переможця – хто далі пробіг, той і переміг у раунді!

    Перед початком гри виходить налаштувати зовнішність свого персонажа. За деякі досягнення дадуться вам почесні медалі» — вони відображаються в спеціальному розділі ігрового меню.

    .