Гра Маріо на двох - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Маріо – один із самих популярних ігрових героїв. У своїх пригодах він частенько рятує принцесу Піч, знищуючи при цьому посіпак жахливого лиходія Боузера. Зазвичай Маріо сам виконує місії в іграх, хоча іноді на такі ж завдання виходить і його брат, Луїджі. Гра Маріо на двох пропонує взяти участь саме в такому парному завданні. Діючи спільно, відомим персонажам треба уникнути небезпек, зібрати артефакти і золоті монетки, дістатися до переходу на наступний рівень.

    Два героя, одна пригода

    Маріо і Луїджі разом проходять через одну локацію і життя у них спільні. Це означає, що якщо один з них трохи затримається, то другий вже не зможе просуватися вперед. І якщо хтось буде настільки необережним, що кілька разів нарветься у грі на смертельні небезпеки, то і для другого ігрові пригоди перервуться.

    Гра Маріо на двох

    Але спільне проходження місії не означає, що герої повинні чітко повторювати дії один одного. Навпаки, для кожного з них в грі знайдеться окремий шлях і унікальні випробування. Часто майже на самому початку етапу над основним рівнем землі з'являються повітряні платформи, на які треба застрибнути одному з персонажів. Там він теж буде збирати золоті монетки, вкладаючи свою лепту у виконання ігрового завдання. Природно, і вгорі, і внизу зустрічаються злісні створення, і героям слід завжди стежити за своєю безпекою.

    Те, що ти їси, визначає твої здібності

    Розподіл ігрових ролей відбувається тут ще й завдяки відмінним вкусняшкам, що трапляється на шляху і Луїджі Маріо. Це апетитні та корисні фрукти і ягоди, наділяють тих, хто їх з'їсть якимось унікальним якістю. Найчастіше вони визначаються кольором їжі – наприклад, з'їдає один з братів кавун, і знаходить силу ходити по трав'яним опор, крізь які без цього артефакту персонажі просто падають. Або підхоплює герой персик, і це дає йому здатність проходити крізь дерев'яні коробки.

    Без фруктів пройти через локацію буде практично неможливо. І не тільки тому, що на шляху встануть різні перешкоди. Але ще і із-за наявності різноманітних монстрів і смертельних пасток, з якими також допомагають впоратися їстівні артефакти.

    На відміну від оригінальних ігор з Маріо, тут не виходить розправитися з ворогами, застрибуючи їм на голови. Тільки з'ївши попередньо фрукт такого ж кольору, що і небезпечна істота, герої зможуть прибрати їх зі свого шляху. І для цього їм навіть стрибати не треба – одного тільки дотику досить, щоб грибки зникли з вашого шляху.

    У грі Маріо на двох треба бути обережним з різноманітними водоймами. Навіть якщо вони здаються звичайною водою, ця рідина стане смертельною для ігрових персонажів! Щоб такого не сталося, треба з'їсти сині ягоди, що зустрічаються в безпосередній близькості від озера. Проходячи рівні гри, ви зустрінете водойми і інших кольорів. Наприклад, червоного. Для нього потрібна відповідна ягода.

    Не варто побоюватися, що з'ївши якийсь новий артефакт, ваш герой втратить уже наявні у нього здібності – вони будуть накопичуватися до самого входу в фінальний будиночок. Але не можна і хапати все, що з'явилися на екрані фрукти, особливо, якщо вони знаходяться поруч один з одним. Адже треба залишити щось і для свого напарника!

    Такі важливі монетки

    Та мега-популярної оригінальній грі про Супер-Братів Маріо золоті монетки мали істотне значення – накопичивши сотню, гравець отримував додаткову життя. Гра Маріо на двох не так щедра, так і при уважному проходження в ній буде цілком достатньо початкового кількості життів. Але монетки від цього не стали менш значущими! Без них не виходить проникнути у фінальний будиночок і перейти на наступний рівень.

    Гра Маріо на двох

    Більшість монет знаходиться в безпосередній близькості від землі і героям буде складно взагалі обійтися без них. Особливо, якщо під час гри ви виконуєте рекомендацію направляти своїх персонажів по різних шляхах. В деяких місцях золотий артефакт виявляється хитро захований. Здавалося б, ось і двері виходу, а монеток все одно не вистачає – в подібних ситуаціях треба пройти трохи далі, швидше за все відсутній предмет ховається там. Стежити за загальною кількістю монет на рівні і за тим, скільки з них вже зібрано, можна по цифрам у правій частині верхнього меню.

    Щоб завершити гру на поточному рівні і перейти на наступний, обидва героя повинні одночасно підійти до фінального будиночка.

    .