Гра Супер бійці на двох

    Проходження

    Опис Гри

    Гра показує нам незвичайну сцену – два супер бійця вирішили потренувати свою майстерність і опинилися на дуже маленькій планетке. Вони стоять на протилежних краях і штовхають один на одного невеликий шар. Коли цей снаряд наближається, бійцям треба або підстрибнути, щоб куля пролетіла внизу, або нанести удар, відштовхуючи снаряд у бік суперника.

    Якщо вибрано режим двох гравців, то обидва управляються з однієї клавіатури. Супер бійці самі повертаються в бік кулі і вам треба тільки вчасно активувати стрибок або удар. Якщо забаритися або вчинити дію рано, куля натрапить на вашого персонажа. Серйозних поранень той не отримає, адже це тренувальний бій! Але гра Супер бійці на двох вважає число пропусків. Переможцем битви стане той, хто потрапить у суперника п'ять разів за одну ігрову сесію.

    Чим довше літає шар над планетою, тим небезпечніше він стає. Після відскоків від кулаків він прискорюється і швидко набирає значну швидкість.

    У різних дій двох супер бійців в цій грі є свої переваги. Удар добре застосовувати спочатку тренування, щоб прискорити куля. Коли той летить повільно, його буває непросто перестрибнути – боєць опускається, а куля ще не пролетів повз. Стрибок добре діє вже на високих швидкостях. З ним менше ймовірність промаху, а куля після довгого прольоту злегка сповільнюється.

    У грі є і одиночний режим. Боротися з комп'ютерним суперником складно, так як він майже не робить помилок.

    .