Гра Виступає дельфін 1 для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Гра Виступає дельфін 1 пропонує вам керувати справжнім дресированим дельфіном, який дуже любить виступати перед публікою і бажає їм створити незабутнє враження. Починаючи гру, вам доступно відразу два режиму, звичайний і крутий режим. Перший — відмінно підійде для ознайомлення з геймплеєм, другий – більш складний і є професійним виступом, без шансу на помилку, але з більш цінними призами.

    До того ж, в «Круте шоу» можна виступати тільки через певний час, а тому, щоб зібрати якомога більше монеток доведеться почекати. Згадуючи саме про монетках, хотілося б відзначити, що вони потрібні для покупки вашого дельфіну спеціальних костюмів, які прикрасять його зовнішній вигляд. Чим більше трюків ви зробите, і чим вони будуть ефектніше, тим більше ви отримаєте ігрових монет. Вибравши будь-який з режимів, і почавши тим самим гру, ви відразу ж можете приступати до виконання трюків. Тут вам доступна величезна кількість всіляких акробатичних рухів: перестрибування через перешкоди, збирання підводних зірочок і багато іншого.

    Успішне їх виконання буде щедро заохочуватися кинутої в басейн смачною рибкою. Рибка це додаткові очки, необхідні для відкриття нових можливостей. Також присутні і основні окуляри, вони розраховуються автоматично. Все залежить від кількості і якості виконаних трюків. До всього іншого, у грі Виступ дельфіна 1, діяти потрібно швидко, адже в кожному з завдань є дане вам час, по закінченню якого завершиться рівень. Тому для того щоб більше досягнень заробити, потрібно завести публіку. Дізнатися наскільки їм подобається ваші трюки, ви зможете за кількістю відсотків розташованих вгорі екрану. Управління дельфіном, здійснюється за допомогою клавіш стрілок на клавіатурі або з використанням багатьом вже звичних кнопок A, S, D, W.

    .