Гра Виступає дельфін 2 для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Напевно, немає у світі такої людини, яка не любила б дельфінів. Адже доброта й розум цих тварин, не можна порівняти ні з якими іншими ссавцями. Не дарма дельфіни є самими розумними тваринами, що живуть на нашій планеті. Люди дуже люблять ходити в дельфінарії, а дельфіни в свою чергу, виступати перед ними і виробляти незабутнє враження. Саме в ролі одного з таких дивних істот вам і належить грати в продовження цікавої гри про виступи дельфінів. Але спочатку, хотілося б пояснити всі принади геймплея.

    Ігровий процес

    Після того як у головному вікні вашого екрану ви натиснете на кнопку «почати гру», вам потрібно вибрати один з двох режимів, а саме: «звичайне шоу» і «круте шоу». Основні відмінності між ними полягають у складності проходження. Наприклад, звичайний режим більше підійде для спокійної гри, в крутому режимі вам доведеться використовувати всю свою майстерність і підкорити публіку якістю своїх виступів. Доступних для виконання трюків в грі дійсно багато, починаючи від стрибка в м'яч, закінчуючи підкиданням вгору людини.

    Гра Виступає дельфін 2

    Але також існують і інші, більш складні трюки, з якими ви познайомитеся в міру вашого просування. За відмінно виконану роботу дельфін буде отримувати улюблені ласощі – рибку, але для вас вона послужить додатковими очками, необхідними для кращого результату. Дуже важливим для успішного завершення рівня є загальне враження публіки. Воно відображається у верхній частині екрана і бути виконане у вигляді прикольного смайлика. Якщо на ньому посмішка і кількість відсотків близько до сотні, то значить, ви робите все правильно, якщо ж смайлик сумний і відсотки нижче п'ятдесяти, то намагайтеся робити трюки краще і швидше.

    Також гра Виступає дельфін 2 розрахована на час, який вам відведено для повного задоволення натовпу і збирання якомога більшої кількості очок. Треба робити все швидко, але при цьому не забувати про якість вашого виступу. Після того як час мине, рівень завершиться, і якщо ви зробили все правильно, то вам дадуть ігрові гроші, необхідні для придбання симпатичних костюмчиків на вашого дельфіна. Кожен з костюмів варто певну кількість грошей, і лише збираючи їх на виступах можна відкрити всі доступні бонуси. До того ж, використовуючи зовнішній вигляд дельфіна, ви зможете зробити собі аватарку, на якій буде зображено ваш персонаж, тим самим надавши індивідуальності.

    Управління і графіка

    Внутрішній інтерфейс аркади Виступає дельфін 2 управляється виключно комп'ютерною мишкою. Ви без праці зможете розібратися з виконуваної завданням кожної меню. Що ж стосується управління самим дельфіном, то тут також немає нічого складного. Вам на вибір дається відразу два варіанти, а саме: керувати за допомогою клавіш A, S, W, D або з використанням всім звичних стрілок.

    Гра Виступає дельфін 2

    Картинка в грі також не постраждала і приємна оку. Всі виконувані дельфіном трюки захоплюють і не дають відірватися від екрану ні на секунду. До того ж ігрове вікно можна розгорнути на весь екран і спостерігати за подіями в збільшеному вигляді. Не обійшло стороною і звук, музика дуже весела і додає гарного настрою, а звукові ефекти передають всю суть того, що відбувається.

    Загальний підсумок

    В цілому, гра Виступає дельфін 2, дарує гравцеві все ті ж приємні відчуття, що і її попередниця. Звичайно, не обійшлося і без додаткових смакоти, які ви зможете відкривати у міру свого проходження. Приємна графіка в додатку з веселою музикою і комфортним управлінням влюбят вас в геймплей і подарують багато позитивних емоцій. Спробуйте стати справжнім професіоналом і підкорити натовп своїми захоплюючими виступами.

    .