Гра Виступає дельфін 4 для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Дельфіни — це неймовірно розумні і добрі істоти. Гра Виступає дельфін 4 для дівчаток дозволить вам не просто поспостерігати за цією гігантською і усміхненою рибою, але і виступити, граючи за самого дельфіна. Якщо у вас це вийде, то ви зможете заробити багато грошей, багато ласощів, а глядачі щиро полюблять вас за такі прекрасні і видовищні трюки.

    Можна посперечатися з тим, що ця гра створена тільки для дівчаток, адже виступи дельфінів не залишають байдужим нікого. Якщо ви ніколи не були в дельфінарії, то тепер у вас є унікальна можливість оцінити ситуацію з боку головних героїв цих уявлень.

    Але не думайте, що персонажами гри є тільки дельфіни. З самого початку вам пропонується придбати різну рибу і навчати її всіляких трюків. Не вистачає грошей? Не біда, на перших рівнях ви можете грати кількома рибами, вони, в свою чергу, будуть поступово приносити вам дуже серйозний дохід. А це означає, що зовсім скоро у вас вистачить коштів на придбання всіх 15 персонажів гри для дівчаток.

    У чому полягає гра?

    У грі існує цілих 18 різних уявлень. Це — своєрідні рівні. На самому початку вам будуть доступні виключно м'ячики. Тут же дельфін буде стрибати через круги, а в якості заохочення — їсти смачну рибку.

    спочатку ти побачиш не так багато глядачів. А щоб народ підтягувався і платив гроші за квитки, ти повинен виконувати трюки. Адже тільки так можна залучити нових шанувальників самих різноманітних морських істот!

    Якщо якесь завдання тренера вам дається зовсім не просто або ви зазнаєте невдачі, то публіка починає розходиться, а це означає, що заробіток втрачається. Якщо до кінця свого виступу на трибуні не буде вільних місць, то ви отримаєте пристойну винагороду.

    Гра Виступає дельфін 4

    Як тільки ви побачите великий вибір найрізноманітніших риб, не тільки по виду але і за ціною, вам, можливо, здасться, що це — занадто дороге задоволення. Насправді все набагато простіше. Буквально за 5-6 вдалих вистав, ви зможете перейти до покупок найперспективніших риб, які просто зачаровують своєю красою і розумом.

    Заробіток грошей і рівні складності

    Пам'ятайте, що кожна виграна монетка залежить від якості виконаних трюків. Не варто думати, що тут можна витратити півгодини на тренування, а потім — пару раз перестрибнути через кільце. Час у глядачів також обмежена. Вони хочуть прямо зараз побачити щось нове та нестандартне. Тому вам краще поквапитися, адже тепер настав час приносити дохід своєму коханому дельфінарію.

    Ви зможете насолодитися процесом гри, так як кожен рівень відрізняється своєю складністю і кількістю нових трюків від попереднього. Можливо, перший рівень гри для дівчаток тобі здасться простим, але це зовсім не означає, що і вся гра теж такий є і швидше за все, пройшовши трохи далі ви зміните думку, швидше за все навіть на третьому або четвертому епізоді.

    Старі трюки залишаться, а нові, більш складні, будуть з'являтися знову і знову. Унікальні дорогі риби, вдячні глядачі, кращий тренер, хороша можливість заробити значну суму грошей для дельфінарію і до того ж дуже природна і красива графіка — всі ці чинники просто не залишають байдужими новачків гри виступає дельфін 4.

    Про попередніх частинах і їх відмінності

    Чому це — четверта версія? Можливо, ви знайомі з попередніми. Так як шанувальників у самої першої версії гри тисячі, то розробниками було прийнято рішення постійно оновлювати гру, робити її краще, дарувати нові бонуси гравцям, поповнювати акваріум ексклюзивними породами рибок.

    Гра Виступає дельфін 4

    Ця гра явно відрізняється від ряду інших, де ваша головна мета — бути тренером дельфінів. Можливо, ви мріяли відчути себе справжнім розумним і добрим дельфіном, ну а це пригода втілить твою мрію в життя.

    Чому саме дельфіни стали головними героями? Всесвітньо відомі розробники флеш ігри для дівчаток і хлопчиків помітили, що скрізь переважають мультяшні персонажі, роботи або ляльки. Їм просто захотілося створити щось нове, що буде радувати дітей по-справжньому. А так як ігор про дельфінів не так вже й багато в інтернеті, було прийнято рішення про створення такої аркади морської тематики. Отже, тут вашою головною метою підняти настрій публіці, прогнати геть тугу і смуток, зарядитися позитивною енергією і добром. А як відомо, саме це і дарують дельфіни людям.

    .