Гра Виступає дельфін 3 - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Обожнюєте милих і веселих дельфінів? Завжди мріяли попрацювати в дельфінарії, щоб оточити морських мешканців турботою? Тоді гра Виступає дельфін 3 запрошує вас відзначитися в студії, готує ссавців для виступів. Проявіть свої дизайнерські таланти, модного стиліста, дресирувальника, медика і т. д. загалом, станьте для морських мешканців аквапарку цієї нянькою і коханим.

    Особливості гри Виступає дельфін 3

    Для любителів дельфінів гра пропонує відразу кілька сценаріїв. Ви можете взяти собі на піклування відразу кілька дельфінів і спробувати встигнути доглянути за всіма. Але глядіть, не підведіть! Адже потрібно буде проявити швидкість і спритність у грі, щоб встигнути відразу декількох артистів підготувати до виступу.

    Якщо ви хочете насолоджуватися грою неспішно, то вибирайте сценарій відходу за одним дельфіном. Відразу в меню відшукайте собі вихованця за душі і возитеся з ним скільки душі завгодно. Всі дії в грі здійснюються мишкою.

    Гра Виступає дельфін 3

    Підготовка дельфінів до виступу на час

    Що ж, якщо ви не боїтеся роботи і відрізняєтеся швидкістю в руках, тоді спробуйте встежити відразу за цілою зграйкою дельфінів. Перевірте, скільки вихованців ви встигнете обслужити за 3 хвилини. Встановіть власний швидкісний рекорд у грі.

    У цій грі вам дісталася ціла компанія природжених артистів. Ці хлопці просто обожнюють грати і виступати перед публікою. А в проміжках між шоу вони потребують хорошому догляді і відпочинку.

    Отже, приступаємо до обов'язків. Якісь хлопчаки хлопчаки з глядачів накидали в обитель дельфінів сміття. Беріть в грі сачок і починайте виловлювати сміття. Тепер проявіть дизайнерські таланти і прикрасьте дно акваріума дельфіна коралами, рослинами і камінням для краси. Тепер дельфіна перед виступом треба погодувати. Наводитесь мишкою на креветок і перетягніть їх в ротик вихованцеві.

    Дресирування хвостатих артистів для виступів

    У другому сценарії гри все те ж саме, але ви будете доглядати за одним вихованцем. Встановіть для нього коло і дрессируйте його до виступу. Плескайте у долоні, щоб підбадьорити артиста. Якщо дельфін захворіє, виступіть медиком і зробіть їй укол. Перед тим, як дельфін відправиться виступати перед публікою в грі, підберіть йому сценічний наряд. Придбайте артистові капелюшок, бантик на хвіст, красиву наклейку і т.д. Не забувайте обсипати поцілунками своїх улюбленців.

    .