Гра Ферма тварин для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    останнім часом інтернет захлынула популярність ігровими продуктами, де гравець виступає в ролі фермера. Садити насіння, вирощувати овочі і фрукти, збирати врожай і продавати всі на ринок, дійсно дуже захоплююче і цікаво. До того ж, всі проведене вами в грі час буде супроводжуватися особистими рекордами, якими можна дивувати друзів і знайомих цікавляться подібними іграми.

    Ігровий процес

    Гра Ферма тварин для дівчаток пропонує вам відмінну систему розвитку власної ферми, починаючи від детальної обробки землі, закінчуючи торгівлею на ринку. Після того, як ви натиснете на меню старт, почнеться ігровий процес, в якому основним персонажем буде дівчинка, що управляє власним господарством. Не варто відразу лякатися, адже для швидкого ознайомлення з усіма премудростями фермерства, вам допоможе досвідчений фермер – Дядя Коля. На самому початку він буде давати вам підказки у вигляді екранних діалогів. Дотримуючись підказок, якщо хочете створити найкращу ферму. У грі також передбачена система заробітку внутрішньої валюти, на яку ви зможете купувати насіння, живність і навіть особисті предмети для головної героїні.

    Але щоб досягти всього цього, потрібно дуже сильно постаратися. Зверніть увагу, що геймплей ігри ферма для тварин розрахований на час, а тому працювати треба без уповільнень. По закінченню часу рівень завершиться, і вам здасться повна статистика показує ваші досягнення. До того ж, весь пройдений вами шлях, тобто прогрес, буде зберігатися, і навіть якщо ви закриєте вікно гри, зайшовши в неї, пізніше зможете почати з того місця, на якому закінчили роботу. До всього іншого, у грі присутня окреме меню «рекорди», що дозволяє дізнатися список найбільш успішних гравців. У цей список і ви можете потрапити, якщо будете ретельно виконувати завдання, і з розумом розвивати своє господарство.

    Управління і графіка

    Щоб керувати власною фермою достатньо лише під час натискати на клавішу мишки і перетягувати у потрібне місце курсор. Клавіатура вам тут не буде грати можна навіть однією рукою. Що стосується графіки, то вона може настроюватися в головному меню. Всього існує чотири режими: низька, середня, висока і краще. Вибравши саме якісне відображення картинки, помітно покращиться деталізація, тобто чіткість кожного елемента. Тому, виходячи з усього перерахованого вище в фермі тварин, ви зможете знайти практично все, що додасть зручності і додаткового інтересу при створенні власної ферми.

    .